drie dagen gratis lid datingsite

drie dagen gratis actie online datingMaak gebruik van de actie drie dagen gratis lid van een datingsite.
Met valentijn in aantocht bieden verschillende datingsites drie dagen gratis full lidmaatschap. Een ideaal moment om je gratis aan te melden en na het verstrijken van de drie dagen gratis lidmaatschap te bepalen of je al dan niet een betalend lid wil blijven. Verschillende sites bieden deze gratis drie dagen aan, aan alle leden die zicht gratis hebben aangemeld tussen 1 en 14 februari. Ze krijgen dan gedurende drie dagen de kans om alle extra’s gratis te gebruiken die een betalend lid ter beschikking heeft om een date te vinden.

drie dagen gratis lid datingsite

Alleenstaande mama’s en Alleenstaande papa’s zijn twee van de sites die deze aanbieding doen. Van 1 t/m 13 februari krijgen alle nieuwe leden van Alleenstaande-mamas.nl en Alleenstaande-Papas.nl 3 dagen gratis toegang van 14 t/m 16 februari! Maak dus nu een gratis acount aan en kijk hoe en wat je kan als gratis lid en test, volledig gratis, een full lidmaatschap uit van 14 t.e.m. 16 februari. Later kan je dan beslissen of je al dan niet een betalend lidmaatschap wil. Stedendating heeft dezelfde actie lopen.

drie dagen gratis seniorengeluk

Een gelijkaardige actie kan je vinden bij seniorengeluk. Hier krijgen alle nieuwe leden tussen 1 en 13 februari drie dagen gratis VIP toegang tot de datingsite vanaf 14 februari t.e.m. 16 februari.

drie dagen gratis Girls-Dating

Voor homoseksuele singles valt het niet mee om op zoek te gaan naar een geschikte date. Girls-Dating.nl richt zich specifiek op homo’s en lesbiennes. Maak gebruik van de actie om gratis kennis te maken met de site. Schrijf je tussen 1 en 13 februari gratis in en maak een profiel aan om daarna  drie dagen gratis VIP toegang te krijgen vanaf 14 februari t.e.m. 16 februari.

Maak gebruik van deze drie dagen gratis acties om kennis te maken met één of meerdere van deze datingsites.

VERGELIJK DATINGSITES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.