online dating. Welke online dating trends.

online dating trendsWelke online dating trends bieden zich in het prille nieuwe jaar aan, Het doel van online dating blijft natuurlijk hetzelfde maar er zijn toch wel enkele trends te ontdekken bij online dating.
2015 wordt het jaar van de eerlijke profielfoto’s en het daten op je smartphone. Voor nichedating en singles met kinderen is er ook een plaats weggelegd bij de online dating trends.

Online dating via App

Hiermee hebben we het niet allen over een specifiek ontworpen app zoals Tinder maar vooral over een smartphone app van een specifieke online dating site. De single die aan online dating doet zit al een tijdje niet meer alleen meer achter zijn computer maar wil heel de tijd in de mogelijkheid zijn om zijn online dating profiel te bekijken en te reageren op eventuele berichten. Verschillende datingsites hebben hiervoor al apps ontworpen. Zo is er een dating App voor Pepper.nl, relatieplanet, eDarling, Lexa en dan vergeet ik er nog wel enkele.
Flirten en profielen kijken gebeurt ook op de bus of in de rij aan de kassa.

online Nichedating

Er komen steeds meer specifieke datingapps en websites die zich richten op mensen met dezelfde hobby of dezelfde opleiding, maar ook speciale omgevingen voor senioren, voor mensen die geïnteresseerd zijn in lange termijnrelaties, …. . Zo heb je de site die zich richt om mensen met een maatje meer zoals maatjemeer-match. Girls.G-Dating is dé ontmoetingsplaats voor biseksuele vrouwen in Nederland en zo zijn er ook sites voor gay mannen. Zo zijn er nog wel enkele andere datingsites die zich richten op nichedating.

Eerlijke foto’s bij datingprofiel

De foto bij een profiel op een datingsite blijft erg belangrijk, maar je komt niet meer weg met een flatterend beeldje van tien jaar geleden. Er wordt steeds meer waarde gehecht aan de authenticiteit van een profiel en dat betekent: eerlijke foto’s en eerlijke info. Datingprofielen worden vaker gelinkt aan sociale media als Instagram en Facebook om een beter inzicht te geven in het leven van de gebruiker. Je profiel hoeft geen verheerlijking van jezelf te zijn, eerlijk duurt het langst en deze trend valt alleen maar aan te moedigen. Uiteindelijk val je toch door de mand.

Hou het kort

Steeds meer datingsites hebben een chatfunctie, waardoor de korte, grappige berichtjes in sms-stijl de romantische gemailde epistels gaan vervangen. Jammer voor poëtische zielen.

Singles met kinderen

Steeds meer gebruikers van datingsites zijn gescheiden of alleenstaande ouders. Tegelijk is het voor singles steeds minder een bezwaar dat een mogelijke potentiële partner kinderen heeft.
Er zijn ook specifieke datingsites voor singles met kinderen. Alleenstaande papa’s en alleenstaande mama’s. Van deze laatste is er ook een datingapp beschikbaar.

ONLINE DATING SITE VERGELIJKER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.