34 seksstandjes die je zeker moet proberen

34 seksstandjes om te proberenDe 34 seksstandjes die er toe doen staan beschreven op de website van Sensoa. De jongerensite heeft 34 standjes gebundeld om jongeren te helpen bij het experimenteren met seks. Het zijn de 34 populairste standjes op haar jongerensite.
Er zijn vier basisstandjes die we allemaal kennen. Man boven (missionarishouding), vrouw boven (amazone-standje), van opzij (lepelen) en langs vanachter (op zijn hondjes) kennen we allemaal en behoeft zeker geen uitleg. Naast deze 4 seksstandjes heeft Sensoa dus nog 30 andere standjes beschreven om te proberen.

34 seksstandjes om te proberen

Bij de overige 30 standjes vind je de 69, de boor, de brug, de bergbeklimmer en ga zo maar door. Het ene lijkt al wat gemakkelijker dan het andere. Elk standje wordt beschreven aan de hand van een tekening. een korte uitleg en de voor- en nadelen van elk seksstandje worden uit de doeken gedaan. Niet alle standjes zijn voor hetero’s. de holibi’s komen ook aan bod.

Er zijn seksstandjes beschreven voor elke situatie. Zo zijn er twij met een afbeelding in een tent. Wil zeker niet zeggen dat deze enkel uit te voeren zijn in een tent. De tekening van de klauteraar op de wasmachine vind ik wel grappig.
Welk standje is jullie favoriet?

Sensoa, het expertisecentrum voor seksuele gezondheid, wil jongeren op een open manier bijbrengen wat er zoal te beleven valt op seksueel vlak. In tijden waarin de jeugd met slechts enkele muiskliks bij hevige pornoscènes belandt, vindt de organisatie het belangrijk om te tonen hoe het in de realiteit zit.

Hoewel het bedoeld is voor jongeren, kunnen volwassenen met meer sekservaring er ook zeker iets van opsteken. Kende jij bijvoorbeeld ‘de bergbeklimmer’ al, een standje dat prima werkt als vluggertje in de douche? Een voorsmaakje vind je alvast hier, meer inspiratie vind je op de website van Sensoa.

DATINGSITEVERGELIJKER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.