Whiplr meer avontuurlijke versie van tinder

Whiplr avontuurlijke dateWhiplr is de SM-tinder of de tinder voor de meer avontuurlijke onder ons. Onder avontuurlijk mag je meer verstaan de enkele zweepslagen hier en daar. Whiplr heeft tot doel mensen met bijzonder seksuele smaken samen te brengen. ’50 tinten’ heeft de nieuwsgierigheid bij vele mensen aangewakkerd en dit resulteert dan weer in een app als Wiplr. Mensen met bijzonder seksuele intressen vinden hier de manier om een gelijkgezinde te vinden. Wie je zoekt en wat is al vanaf het eerste contact duidelijke. De avontuurlijke versie van Tinder zal vele in de toekomst kunnen boeien die een drempel van schaamte weten te overwinnen.
ondeugend daten avontuurlijke date

Whiplr meer avontuurlijke versie van tinder

Het succes van ’50 Shades of Grey’ is dus ook tot in de technologische wereld doorgedrongen. Voor liefhebbers van enkele zweepslagen hier en daar is er dus nu de dating-app à la Tinder: Whipplr.

De app geeft je de mogelijkheid om met gelijkgezinden te video-chatten en berichtjes naar elkaar te versturen. Bovendien kan je ook aangeven wat jouw specifieke voorkeuren of fetisjen zijn, aan de hand van de vraag: ‘What is your kink?’. Voor wie het zich afvroeg, ja de app is effectief ontstaan naar aanleiding van de populaire ‘Vijftig Tinten’-trilogie. Oprichter Daniel Sevitt verklaart het als volgt: “Door ’50 Shades’ zijn mensen eindelijk bereid om hun nieuwsgierigheid naar SM door te zetten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.