Heb je veel of weinig bedpartners gehad?

heb je al veel of weinig bedpartners gehad? Doe nu de test met de ‘seksrekenmachine‘ om te weten of te ten opzichte van andere mensen in je leeftijdscategorie al veel of weinig bedpartners hebt versleten. Er wordt heel veel gegist over het aantal bedpartners die de gemiddelde man of vrouw heeft gehad op een bepaalde leeftijd. Deze seksekenmachine geeft je een overzicht binnen je leeftijdscategorie.

Hoeveel bedpartners heb je al versleten.

Uit een onderzoek van de San Diego State University bleek dat babyboomers (geboren tussen 1946 en 1964) gemiddeld elf bedpartners hadden. Bij Generatie X (geboren tussen midden jaren 60 en begin jaren 80) waren dat er tien. Millennials (geboren tussen 1982 en 1999) doken met gemiddeld acht mensen de koffer in. Benieuwd hoe jij je tot je generatie verhoudt?

Om de seksrekenmachine te maken, gebruikten ze gegevens van 13.000 personen verzameld tussen 2006 en 2014 door de General Social Survey die data van Amerikaanse burgers bijhoudt. Deze test is dan ook geen exacte wetenschap, maar eerder een raming van waar jij je ongeveer bevindt (ten opzichte van Amerikanen) en vooral eens leuk om te doen. Wie is er nu niet nieuwsgierig of hij of zij net veel meer of veel minder bedpartners had dan anderen?

VERGELIJK DATINGSITES

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.