seks in andermans huis? Kan dat?

seks in andermans huis? Kan dat?Seks in andermans huis? kan dat? Kunnen zeker maar is het uit den boze om tijdens een logeerpartij seks met je partner te hebben. Wat niemand weet kan natuurlijk nooit kwaad en dus is het zeker niet uit den boze seks in andermans huis te hebben. Met de vrouw des huizes is natuurlijk een ander verhaal.
Women’s Health vroeg het aan 19 etiquettespecialisten wat hun mening was m.b.t. seks in andermans huis. Kan het of kan het niet.datingprofiel voor pepper

seks in andermans huis? Kan dat?

Je kent het scenario wel: je (schoon)ouders nodigen jou en je partner uit voor een verblijf tijdens de kerstdagen, of je blijft een paar dagen bij vrienden logeren. Maar waar blijf je dan met een romantische bui? Is stilletjes in het donker aanvaardbaar, of is geheelonthouding noodzakelijk? Women’s Health vroeg het aan 19 etiquettespecialisten.

We geven het goede nieuws maar meteen mee: van de 19 experts vonden er slechts 3 dat seks tijdens een logeerpartijtje volledig uit den boze is. “Zelfs met een gesloten deur en een tv die speelt, zijn sommige geluiden wereldwijd herkenbaar”, klinkt het resoluut bij etiquetteconsultant Sharon Schweitzer. “Het is allesbehalve beleefd.”

De andere etiquettespecialisten gaven wél groen licht, maar hingen er meteen een aantal grote voorwaarden aan vast:

– Hoe lang logeer je als gast bij andere mensen? Voor een nachtje of twee kan je je best inhouden, toch? Van uitstel komt geen afstel, en het zal des te leuker zijn als het er dan eindelijk van komt.

– Hoeveel privacy kan je regelen? De badkamer, keuken en de tuin van je gastvrouw of -heer zijn verboden terrein. ’s Nachts in de beslotenheid van de logeerkamer kan je wel iets wagen, als er tenminste een slot op de deur zit. Wat je ook doet, sluip niet weg wanneer je verondersteld wordt om te helpen afwassen.

– Bij wie blijf je logeren? Lopen er kleine kinderen rond in huis, dan is voorzichtigheid een noodzaak. Op safe spelen en gewoon wachten tot thuis is dan het overwegen waard. Of verblijf je net bij die ene vriendin die een break-up aan het verwerken is? Hou dan misschien wat rekening met haar gevoelens.

– Hoe stil kan je zijn? Over deze kunnen we kort zijn: vermijd krakende bedden, piepende matrassen en hoorbare passie. Hoe stiller, hoe meer kans dat je nog eens uitgenodigd wordt.

– Hou het proper. Wil je niet dat je huisgenoten afkeurende blikken werpen bij de volgende afspraak? Probeer dan de lakens zo keurig mogelijk te houden, daar zijn alle experts het over eens. Verwijder op voorhand alle sierkussens en extra dekens, en was de lakens desnoods gewoon zelf tussendoor. Wat niet weet, niet deert?

bron: hln

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.