Vind mijn date me leuk

vind je date je leukVind mijn date me leuk?
Dit is een van de belangrijkste vragen waar we mee worstelen tijdens het daten en al zeker als wij hen leuk vinden. Volgens de mensen van Parship is het niet zo moeilijk om te weten of je date je al dan niet leuk vindt.
Het simpele antwoordt op die vraag is dat hij of zij zal proberen meer over je te weten te komen en zoveel mogelijk in contact met je zal willen blijven. De vraag: “Vind mijn date me leuk?”is dus redelijk gemakkelijk te beantwoorden.


vind mijn date me leuk

Blikken, woorden en gebaren, we ontleden de geringste aanwijzing om zo te achterhalen of die date ons aantrekkelijk vindt. Ons brein draait op volle toeren vanwege die ene vraag: “vindt hij of zij mij leuk?” Toch is het vrij gemakkelijk om dit raadsel op te lossen, want er is één regel waar geen enkele single van afwijkt.
Als iemand je leuk vindt, gaat hij of zij er alles aan doen om met jou in contact te komen. En jij zal vermoedelijk hetzelfde doen. Via telefoon, mail en afspraakjes zal ook de andere meer over jou te weten willen komen of dingen met je willen delen.

Twee redenen

De eerste voor de hand liggende reden is dat de aantrekkingskracht hem of haar dwingt dit te doen. De tweede, iets meer obscure reden is dat wanneer je iemand aantrekkelijk vindt, je koste wat kost wil voorkomen dat een ander ermee aan de haal gaat. Je kan het als een soort van territoriumafbakening zien.

Als je voorstellen worden uitgesteld, de antwoorden vertragen of de andere met excuses komt, wees dan op je hoede. Dit toont aan dat de interesse in jou beperkt is en je vermoedelijk niet wordt beschouwd als een potentiële liefdespartner.

Geen excuses

Ga in dit geval ook geen excuses zoeken om de illusie per se in stand te houden en strooi jezelf geen zand in de ogen. Want zelfs als je moe bent, zorgen of een drukke agenda hebt, zal je als je verliefd bent er alles aandoen om contact te onderhouden en toenadering te zoeken.

Als je uitverkorene positief reageert op je voorstellen en vragen snel beantwoordt, is de kans groot dat de persoon in kwestie ook jou aantrekkelijk vindt.

Meer advies over die eerste date krijg je op parship.

bron: hln

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.