openingszinnen die echt werken

openingszinnen die echt werkenOpeningszinnen die echt werken. Zijn we daar niet allemaal naar op zoek. Wat te zeggen in dat eerste contact met de man of vrouw van je dromen. Die openingszin is ook zo belangrijk voor de het verdere verloop te bepalen. De foute keuze kan/zal je verdere kansen ondermijnen. De juiste openingszin vinden blijft een ware kunst en dit was reden genoeg voor de mensen van de dating-app Hinge om een onderzoek te doen naar de betere openingszinnen.
pepper voor date en openingszinnen te testen

Onderzoek naar openingszinnen door Hinge

De mensen van Hinge hebben voor het onderzoek een lijst met honderd openingszinnen naar de gebruikers van Dating-app Hinge gestuurd. Meer dan 8 miljoen mensen kreeg de lijst te zien, en een groot deel onder hen gaf zijn onverbloemde mening. Daaruit kwam een handig overzicht van wat werkt, en wat niet.

Assertief en eten

openingszinnen testen met pepperMannen houden van assertief, zo blijkt. Maar liefst 98% van de mannen zal sneller reageren wanneer een vrouw zich assertief opstelt, en bijvoorbeeld rechtuit voorstelt om samen iets te gaan drinken of op date te gaan. Vrouwen op hun beurt blijken van eten te houden. 40% van de bevraagde dames gaf aan sneller geneigd te zijn om te antwoorden op een openingszin die over eten gaat.

Mannen wachten niet lang

Wat dating-apps betreft is de aandachtsspanne van mannen betrekkelijk korter dan die van vrouwen. Wanneer een kerel die je best ziet zitten je een berichtje stuurt via zo’n app, doe je er goed aan om hem binnen de zes uur te antwoorden. Na die termijn zakt de kans dat hij je nog zal antwoorden immers met maar liefst 25%. Vrouwen op hun beurt blijken geduldiger. Antwoord je hen pas na zes uur, dan is de kans op een antwoord met amper 5% gedaald.

Openingszinnen die echt werken

Wie echt concrete tips wil, leest best even verder, want volgende drie openingszinnen doen het blijkbaar altijd goed:
– Twee waarheden en een leugen. Ready, set go!
– Wat is jouw prioriteit op een zondag? Sporten, slapen of cocktails drinken?
– Wat eet jij het liefst als ontbijt? Pannenkoeken, wafels of slaap je liever tot ’s middags?

wil je je nieuwe kennis van openingszinnen testen maar heb je geen date? Misschien is onze datingsitevergelijker dan iets voor je? Probeer het vandaag hier nog.

Lees ook nog ons ietwat minder serieus artikel over openingszinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.