Oudere vrouwen met jongere mannen – Lesley-Ann Poppe

oudere vrouwen met jongere mannen - toyboyOudere vrouwen met jongere mannen is weer een topic door de relatie van Lesley-Ann Poppe met de 10 jaar jongere Kevin. Nog steeds hebben vele mensen het moeilijk dat een oudere vrouw een relatie heeft met een jongere man. Het nieuwe koppel krijgt dan ook gemengde reacties op het bekend maken van hun relatie. Lesley-Ann Poppe zegt dat haar Kevin meer is dan een toyboy. Een relatie van oudere vrouwen met jongere mannen heeft meer kans op slagen dan algemeen wordt aangenomen.oudere vrouwen met jongere mannen - je date vinden op pepper

Oudere vrouwen met jongere mannen

oudere vrouwen met jongere mannen - je date vinden op pepperExpertes zeggen dat een relatie tussen een oudere vrouw en jongere man wel kan stand houden, als de geliefden met onderstaand feit rekening houden.
Gezinstherapeute Tina B. Tessina en auteur van The Unofficial Guide to Dating Again zegt dat jongere mannen vallen op de verfijndheid en het succes van een oudere partner. Het heeft volgens haar dus weinig met seks te maken.

Kathryn Elliott, assistente in de psychologie aan de universiteit van Lousiana, legt uit wat belangrijk is voor de slaagkans van een relatie van een oudere vrouw met een jongere man. “Het is belangrijk dat je iemand kiest die op dezelfde manier in het leven staat. Dat weegt meer door dan het leeftijdsverschil. Dit is ook zo in een relaties tussen mensen van dezelfde leeftijd. Als je dezelfde passies en verwachtingen deelt heeft een relatie meer kans op slagen.

oudere vrouwen met jongere mannen - je date vinden op pepperSusan Winter, co-auteur van het boek Older Women, Younger Men: New Options for Love and Romance heeft zelf al verschillende relaties met jongere mannen achter de rug. je kan dus zeggen dat ze een experte ter zake is en recht van spreken heeft. Voor haar boek interviewde ze meer dan 200 koppels waarbij de vrouw heel wat ouder dan de man was. Die gesprekken brachten drie mythes aan het licht die koppels met een grote leeftijdskloof telkens te horen krijgen.

Mythe 1: “Hij zal je verlaten voor een jongere vrouw”
Winter zegt dat ze nog geen enkele jongere man is tegengekomen die dat heeft gedaan. In sommige gevallen wilde de man wel kinderen en zij niet, en hield de relatie daarom niet stand.

Mythe 2: “De vrouw was de verleidster”
In alle 200 gevallen was de man degene die de eerste stap heeft gezet. Het is meestal de man die de eerste stap zal zetten.

Mythe 3: “Het zal nooit blijven duren”
De auteur zegt dat ze koppels heeft ontmoet die al meer dan 25 jaar samen waren. De gemiddelde lengte van de relaties was 13 jaar.

bron: hln

VERGELIJK DATINGSITES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.