waarover fantaseren vrouwen in de slaapkamer

fantaseren vrouwen ookWaarover fantaseren vrouwen in de slaapkamer? Zeker een vraag die al door elke man zijn gedachten is gegaan. De Britse Emily Dubberley heeft een boek geschreven over erotische fantasieën van vrouwen. In haar ‘Garden Of Desires’ legt ze uit wat dames de dag van vandaag verlangen van hun seksleven.
Ze verdeelt alle fantasieën over vijf kerngroepen: de dominante fantasieën, de onderdanige fantasieën, exhibitionisme en voyeurisme, groepseks en partnerfantasieën.
‘Ik wil de vrouwelijke fantasie onder de aandacht brengen en dames eraan herinneren dat die verbeelding eigenlijk gelijk staat aan seksuele vrijheid’, zei ze in een interview met The Telegraph. Wij willen natuurlijk wel eens weten waarover de vrouwen fantaseren. Fantaseren vrouwen over hun partner of andere mannen of misschien wel meerdere manen of vrouwen.

Vrouwen met onderdanige fantasieën

maak nu je fantasieën waarVrouwen met onderdanige fantasieën hebben een voorkeur om vastgebonden te worden aan het bed. Naast handboeien hebben ze ook interesse om met zweepjes en blinddoeken te experimenteren. Deze groep heeft ook belangstelling voor rolspelletjes in de slaapkamer.

de dominante fantasieën

Uit onderzoek blijkt dat bijna een derde van de vrouwen op een bepaald moment in hun leven de behoefte heeft om hun man te domineren. Concreet: de vrouw bepaalt wat (niet) mag in de slaapkamer en mixt plezier met een beetje pijn.

exhibitionisme en voyeurisme

vrouwen fantaseren ookIn het park, in het bushokje, op kantoor… Vrijen op een plaats waar je makkelijk betrapt of bekeken kan worden, windt veel vrouwen op. Maar ook zelf kijken naar een vrijend koppel werkt volgens de schrijfster erotiserend.

Vrouwen met groepseksfantasieën

Dubberley schrijft dat dames die zich aangetrokken voelen tot groepseks of triootjes extra goed verwend willen worden. Maar die fantasie kan ook betekenen dat een vrouw hunkert naar seks met een onbekende en een beetje anonimiteit. Als een vrouw met een vaste relatie fantaseert over seks met meerdere partners, kan dat erop wijzen dat ze haar relatie nieuw leven wil inblazen.

partnerfantasieën

fantasieën van vrouwen Vrouwen met een vaste relatie fantaseren volgens de schrijfster ook afwisselend over romantische en kinky seks met hun eigen partner. Het kan volstaan om ‘s avonds, na een drukke werkdag, tussen de lakens te duiken en de fantasie om te zetten in realiteit. Het kan ook iets stouter: van fantaseren over een vrijpartij met een beroemdheid krijgen vrouwen ook goesting.

Een echt antwoord op onze vragen hebben we niet gekregen want zowat alles komt aan bod. Misschien mag de conclusie zijn dat vrouwen evenveel fantasieën hebben als mannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.