Enkele datingacties op een rijtje

datingactiesEnkele datingacties op een rijtje.  Er lopen nog een aantal acties bij verschillende datingsites en dit is dus het ideale moment om lid te worden. Alle sites bieden korting aan voor de nieuwe betalende leden. Deze kortingen zijn in e vorm van 50% korting, verdubbeling van het abonnement, 3 dagen gratis lid en zo zijn er nog enkele interessante formules.

Datingacties op een rijtje

Onder vind je alle lopende acties en kortingen die er op dit moment lopenin het datinglandschap. We vermelden tot wanneer de actie loopt, welk voordeel er te halen valt en indien nodig kan je ook de te gebruiken actiecode vinden.

  • Nieuwe leden van Pepper krijgen nog t.e.m. 28 februari een verdubbeling van het abonnement.
   Meer weten over pepper kan je op onze pagina van pepper.

datingactie bij Pepper

  • 50liefde geeft dan weer gewoon 50% korting op een premium lidmaatschap. De actie loopt tot 29 februari.
   Lees meer over 50liefde en daten voor 50-plussers.

korting bij 50liefde

  • Relatieplanet.be en Relatieplanet.nl geeft de mogelijkheid om voor 10 euro een volledige maand full member te worden. Je moet e kortingscode 50fe16 gebruiken bij het aanmelden en dit kan t.e.m. 22februari. Een ideaal momentom kennis te maken met relatieplanet.
   Kom meer te weten over Relatieplanet op onze pagina over Relatieplanet.

korting bij relatieplanet

 • Bij e-Matching krijgt elk lid dat zich t.e.m. 29 februari aanmeldt gratis 3 nieuwe contacten. Weer een actie die een perfecte gelegenheid biedt om kennis te maken met de site.
  Lees meer over e-Matching.

e-matching datingactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.