Dates van Britney Spears lopen niet altijd als gewenst

britney spears en haar datesDe dates van Britney Spears lopen niet altijd als gewenst. Goed om te weten dat het niet alleen bij ons ‘gewone’ mensen al eens fout loopt. Zelf Britney Spears is niet altijd succesvol in haar dates.
Blijven proberen. Je zal er al zeker enkele leuke ervaringen aan over houden.

Dates van Britney Spears niet altijd succesvol

Britney Spears gaat af en toe op date, maar die lopen niet zoals ze zou willen. Zo vertelt de zangeres in een interview aan de Britse Marie Claire.
“Ik had onlangs een hele slechte date. En dan bedoel ik echt heel slecht”, vertelt Britney. “Ik ben al eeuwen vrijgezel en ik had een date met een man die ik leuk vond. Ik was zelfs een beetje nerveus dat hij me niet leuk zou vinden. We gingen naar de film en ik wist het meteen: dit wordt niks”, aldus de 34-jarige zangeres.

Ook na het bioscoopbezoek bij haar thuis wilde de vonk niet overslaan tussen Britney en haar date: “Hij zag me gewoon niet zo zitten. Ik hem wel. Dat wist hij wel. Het gebeurt en het feit dat je bekend bent, verandert daar niets aan”, zegt Britney.

De zangeres liet afgelopen tijd in meerdere interviews weten niet op zoek te zijn naar een vent. Ze is gelukkig met haar kinderen Sean Preston (10) en Jayden James (9) van haar ex Kevin Federline.

Bron: hln

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.