daten in Vlaanderen met Tesamen

tesamen daten in vlaanderenTesamen daten in Vlaanderen. Eeen datingsite speciaal voor Vlaanderen opgericht door een koppel dat elkaar in 2003 heeft leren kennen via online daten. Daten in Vlaanderen met Tesamen is opgericht door twee mensen die de tekortkomingen van het online daten zelf hebben ondervonden. Ze hebben voor een eerlijke een transparante online datingsite gezorgd waar je alle nodige infomatie kan vinden zonder dat je eerst betalend lid moet worden van de site.

daten in Vlaanderen

Tesamen is een Vlaamse datingsite opgericht door een koppel dat elkaar heeft leren kennen in 2003 via online daten. Mensen met ervaring dus. Ze zijn zelf een erkend relatiebureau gestart omdat hun zoektocht naar liefde via het internet niet via slag of stoot verliep.
Daarom willen zij andere singles de kans op geluk bieden en hebben ze Tesamen opgericht als een integere, niet-commerciele dating dienst.
Ze hebben normen en waarden vastgelegd om van deze site een betrouwbaar dating platform te maken.

tesamen daten in Vlaanderen

In tegenstelling tot veel datingsites die zich verschuilen voor controles in het buitenland, is Tesamen in Belgie gevestigd en is dit een geregistreerd relatiebureau.
Je bent er dus zeker van dat je de medewerkers echt kan bereiken via telefoon of mail. En dat ze alle wettelijke regels respecteren. Veiligheid en een open en transparante communicatie over de leden, tarieven, het gebruik van foto’s en de werkwijze vinden ze bijzonder belangrijk. Dit bureau garandeert je dus een veilig platform waar je in alle rust discreet kan daten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.