447FB032AC3BB431DEBA48001650521F

Wat niet te doen bij het daten

Wat niet te doen bij het daten. Singles zijn er voldoende en velen onder ons laten zich wel eens verleiden om in enkele gemakkelijk te vermijden fouten te trappen bij het daten.
Welke valkuilen te vermijden bij het daten. Enkele simpele tips kunnen je al een heel stuk verder brengen om succesvol te daten.

Wat niet te doen bij het daten

Het barst van de singles die aan het daten zijn. Ben jij er een van? Stap vanaf nu dan niet meer in een van deze valkuilen.
Lees verder Wat niet te doen bij het daten

Beautifulpeople.com wil lookalikes prins Harry en Meghan Markle koppelen

BeautifulpeopleDe omstreden website Beautifulpeople.com – een datingsite voor uitsluitend mooie mensen – laat weer van zich horen. Ze haalden al herhaaldelijk het nieuws omdat ze steevast exclusiviteit nastreven op het gebied van schoonheid. Nu is de website is op zoek naar mannen en vrouwen die sterk lijken op de Britse prins Harry en Meghan Markle… om hen op samen op date te sturen.
Lees verder Beautifulpeople.com wil lookalikes prins Harry en Meghan Markle koppelen

Datingadvies voor mannen: niet over je werk praten

Datingadvies voor mannen: niet over je werk pratenWanneer het op daten aankomt, kunnen mannen beter niet over hun werk beginnen en is de beste tactiek gewoon om aandachtig naar de vrouw te luisteren. Dat blijkt uit een onderzoek aan Stanford University. Uit een analyse van 1.000 speed dates blijkt trouwens dat vrouwen zich minder zorgen moeten maken over een mogelijke afknapper dan mannen.
Wetenschappers aan de universiteit van Stanford namen de vier minuten durende gesprekken tijdens speed dates op. De mannen en vrouwen beoordeelden elke persoon achteraf op een schaal van 1 tot 10 over hoe ongemakkelijk, vriendelijk, flirterig en assertief iemand was. Aan het einde van de avond kregen beide kanten de vraag wie ze graag nog eens zouden terugzien en daaruit kon heel wat worden afgeleid. Lees verder Datingadvies voor mannen: niet over je werk praten

De onenightstand verliest aan populariteit

onenightstand verliest aan populariteitDe onenightstand – oftewel voor één nacht in bed duiken met iemand – verliest aan populariteit. Niet dat millennials plots niet meer aan seks doen, maar ze voelen minder en minder voor vrijen met iemand die hun lichaam en voorkeuren niet kent. Daarom hebben ze several-night-stands. Verschillende keren losse seks achter elkaar met dezelfde persoon, een beetje zoals een seksrelatie hebben, maar dan zonder relatie in het woord. Want dat willen millennials net absoluut niet.
Lees verder De onenightstand verliest aan populariteit

gratis een lifetime Full Membership bij Tindl


Tindl is een datingsite die werkt volgens het principe van Tinder. Via het beoordelen van foto’s worden al dan niet matches gemaakt. Tindl is een datingsite in Nederland en België voor alle leeftijden op basis van foto’s. Leden beoordelen foto’s van andere leden en bij een match komen leden met elkaar in contact via de chat op de site. Lees verder gratis een lifetime Full Membership bij Tindl

daten in Vlaanderen met Tesamen

tesamen daten in vlaanderenTesamen daten in Vlaanderen. Eeen datingsite speciaal voor Vlaanderen opgericht door een koppel dat elkaar in 2003 heeft leren kennen via online daten. Daten in Vlaanderen met Tesamen is opgericht door twee mensen die de tekortkomingen van het online daten zelf hebben ondervonden. Ze hebben voor een eerlijke een transparante online datingsite gezorgd waar je alle nodige infomatie kan vinden zonder dat je eerst betalend lid moet worden van de site. Lees verder daten in Vlaanderen met Tesamen

55 procent korting bij 50liefde

50liefde geeft aan alle leden die een full membership nemen een korting van 55 procent. Deze actie loopt tot 30 september en is een ideaal moment om kennis te maken met de ze site. Ze geeft je de kans om echt werk te maken van het vinden van een nieuwe partner.

50liefde is een leuke, serieuze datingsite voor 50 plussers in Nederland. Online dating begint bij 50liefde.nl.

50liefde.nl is de grootste datingsite voor 50 plussers die op zoek zijn naar een relatie of een vriendschap. Geen kortstondige flirts of andere capriolen. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor ben je bij deze datingsite aan het goede adres.

gratis credit voor nieuwe leden Gaybuddy

Gaybuddy geeft tot en met 31 oktober aan alle nieuwe leden 1 gratis credit die je kan gebruiken om contacten te leggen.
Gaybuddy is voor iedereen, 18 jaar of ouder, en serieus opzoek is naar een leuke seksdate! Maar ook als je gewoon opzoek bent naar leuk contact of misschien wel een vriendschap kun je hier ook terecht.

De actie met 1 gratis credit is een perfect moment om kennis te maken met Gaybuddy.

drie dagen gratis Lexa

datingactie - drie dagen gratis Lexa
Drie dagen gratis Lexa. Alle nieuwe leden kunnen nu drie dagen genieten van Full Membership bij Lexa zonder verplichtingen. De ideale moment om volledig gratis kennis te maken met Lexa.
Lexa is continu op zoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit van deze online dating-service te verbeteren en jou te helpen bij het vinden van jouw ware liefde tussen de vele singles die op Lexa.nl staan ingeschreven. Geniet dus van deze datingactie en maak nu nog je gratis profiel aan.

Online dating is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Online dating gids helpt je een keuze te maken uit de beschikbare online dating sites. Er is voor iedereen wel een geschikte online dating site te vinden die je zal helpen de date te vinden die je wil.