Cuckold en Cuckolding meer dan swingen

Cuckolding of cuckold is een term die gebruikt wordt voor een man die ervan geniet dat zijn echtgenote of parner sex heeft met een andere man. Er zijn veel gradaties in cuckolding gaande van het enkel toekijken tot het vernederen van de man (de cuckold) door de vrouw.
Cuckold en Cuckolding meer dan swingen

Wat is cuckolding

De term cuckolding wordt wel eens omschreven als het ontrouw zijn van de vrouw. Dit is echter geen juiste omschrijving. Swingers zijn het dan ook weer niet. Bij swingers gaat men ervan uit dat men binnen twee koppels van partner wisselt. De juiste omschrijving van cuckolding vind je ergens tussenin deze twee. Uitgangspunt voor cuckolding binnen een relatie moet steeds een stevige basis zijn. Zonder deze basis zal de relatie het experiment niet overleven. Het is de vrouw die sex zal hebben met een andere man terwijl de echtgenoot hierva om de hoogte is en al dan niet toekijkt of in bepaalde maten participeert zover door de vrouw toegelaten. Het is de vrouw die de touwtjes tijdens het spel in handen heeft binnen de vooraf bepaalde afspraken. Zoals bij elk sexueel experiment zijn afspraken cruciaal. In veel gevallen zal de vrouw ook haar sexuele voorkeur voor de andere mannen uiten. Indien dit niet het geval is zit je in een andere subcultuur waar de man ook op de hoogte is van de sexuele uitspattingen van zijn vrouw.

Waarom een cuckold willen zijn

Waarom willen mannen een cuckold zijn. Laat er geen twijfel over bestaan dat de eerste stap naar cuckolding steeds of bijna altijd door de man wordt genomen. De drang om de vrouw te zien genieten met een andere man en geen vat te hebben op de situatie. De touwtjes zijn helemaal in de handen van de cuckolddress (de vrouw) en zien hoe ze meer voldoening heeft bij deze andere man wijst erop dat er zeker onderdanigheid, vernedering, voyeurisme en jaloezie in het spel zit. Al deze elementen samen maken dat het voor de cuckold (de man) ook een opwindende ervaring is. Het zijn genieten van de cuckolddress (eigenlijk meesteres) geeft de cuckold( eigenlijk slaaf) voldoening en hij zal dan ook ingaan op al haar wensen. Natuurlijk is het erg individueel hoever een koppel hierin zal gaan eens ze de beslissing tot cuckolding hebben genomen. Zoals reeds gezegd zij goede afspraken voor het spel heel belangrijk.
Wil je meer over het onderwerp lezen dan is deze site een goed uitgangspunt.

Waar vind je een Bull

De term bull wordt gebuikt voor de minnaar. Het op zoek gaan naar een geschikte Bull is erg belangrijk zeker bij de het zetten van de eerste stappen. Hte moet een persoon zijn die voor de nodige sexuele prikkels zourt bij de cuckolddress en de cuckold. Hij moet op de hoogte zijn van het te spelen spel en binnen de gestelde regels blijven. Indien je je aanmeldt bij een datingsite van algemeen of volwassen aard zal je wel voldoende reacties krijgen van kandidaten. Het zal je verbazen hoeveel mannen er bereidt zijn de rol van Bull op zich te nemen. Het zal wel even duren een kandidaat te vinden die bij jullie past en ik zou hierbij zeker niet overhaast te werk gaan. De op onze site vermelde datingsites zijn al een goed uitgangspunt en dan zeker adult friend finder. Eventueel kan relatieplanet ook wel helpen maar dit is dan wel een heel algemene site. We zullen later nog wel meer schrijven over dit onderwerp en andere alternatieve sexuele bezigheden.
Er is een nieuwe site die zich toespitst op swingers en deze kan je misschien ook helpen bij het op zoek gaan naar een geschikte Bull. Lees meer op onze post nieuwe swingers site voor Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.