Adultfrienfinder reviews en ervaringen

Adultfriendfinder ervaringen of reviews. Je kan op het net veel sites vinden met ervaring van mensen die lid geweest zijn van Adultfrienfinder en hun ervaringen met je willen delen. Er zijn zowel goeie ervaringen als slechte ervaringen.

For the site in your locale language go to adultfrienfinder

 • Te lezen op het forum van Humo.

  vriendin leren kennen op Adultfriendfinder

  Ik durf echt wel aan niemand vertellen hoe ik mijn vriendin heb leren kennen… Had me in een bevlieging ingeschreven op Adultfriendfinder, niet bepaald de doorsnee brave dating site, maar ja, hormonen, feromonen… ach, had gewoon zin in sex en wou mijn kans wel eens wagen. Ben dan toevallig beginnen chatten met iemand die daar ook maar pas zat, we hebben het trouwens nooit over sex gehad. We konden het eigenlijk wel verrassend goed met elkaar vinden, op de duur waren we bijna dagelijks heen en weer aan het mailen. Dan toch maar eens afgesproken, wat op zich al niet zo evident was aangezien we allebei een heel drukke job hebben. Toen ik naar ons eerste afspraakje reed had ik totaal geen verwachtingen. Ik ging gewoon uiteindelijk eens die boeiende slimme meid ontmoeten. Van mijn one-night stand plannen lag ik al lang niet meer wakker… En ja, het klikte meteen, voor de rest mogen jullie gerust je fantasie gebruiken. Ik ben in ieder geval een tevreden man, ik zocht helemaal niks, maar vond zoveel… ja hoor, we houden ondertussen zielsveel van elkaar, en zien best wel de humor in over hoe het allemaal begon… maar toch houden we dat liever voor onszelf

 • review van about.com

  Geen rip-off wel twijfelaars

  Probeer het voor een maand en dan moet je maar verder kijken. Ik heb dit gedaan in November – december 2005 met goede resultaten. Ik moet togeven dat er wat geluk bij kwam kijken. Veel mensen vinden het idee van een sexdate, intieme date wel tof maar als het moment daar gekomen is schrikt het hen toch wat af. Ik ben nog eens lid geweest in november – december 2008 nu met iets minder resultaat. Het is niet de site die slecht is want echt alles is aanwezig om een sexpartner, sexvri(e)nd(in) te vinden maar het zijn sommige leden. Er zijn echt wel fantastische mensen op adultfrienfinder. De meeste van de goeie leden vind je in de blogs en chatrooms. Dit is de beste manier om volwassen contacten te leggen. Het beste advies is voor één of twee maanden lid te worden en wat af te kijken of je succes hebt of niet en vergeet niet er werk van te maken door te posten in de blogs en antwoorden op vragen. Vergeet niet de automatische betaling af te zetten in je profiel.

 • Review van Yelp.com

  Bang van hete vrouwen

  Dit was één van de dingen die me doen twijfelen aan mezelf. Als ik eraan terug denk zou ik het moeten geweten hebben alleen al naar de naam adultfriendfinder kijkende. Nu ja, ik ging ervan uit dat het een site was om nieuwe volwassen vrienden te vinden maar het had duidelijk moeten zijn dat vriendschap niet één van hoofdreden van bestaan van deze site was. Vriendschap kan een mooie basis zijn om een relatie te starten. Eens ik aan het invullen van mijn voorkeur van een partner kwam had ik het wel door. Op de andere datingsites waar ik lid van ben geweest werden er enkele vragen niet gesteld. Wel dat ik een man ben die op zoek is naar een vrouw maar dan kon ik niet kiezen tussen een lange relatie of vrijblijvende contacten maar tussen dingen zoals cross dressing, groepsex, bdsm en nog zo enkele. Ik was echt niet van plan me als vrouw te verkleden. Discrete relatie stond er ook bij en dat vond ik dan nog het meeste gepaste. Bleek dat adultfrienfinder vol enge mensen zat die de raarste wensen hadden die wel onder ge boven genoemde noemers vielen. En dit waren niet alleen mannen maar ook vrouwen. Ik had al wel gehoord dat er dergelijke vrouwen waren maar nu had ik ze ook echt ontmoet. Eigenlijk datcht ik dat het eerder mythes waren die onder mannen werden verteld in de kroeg. Nu weet ik dat dit niet het geval is en ik dacht dat ik nooit nee zou zeggen tegen een vrouw die sex wil met me maar dat is daar dus wel gebeurd en ik ben dan ook niet langer lid van Adultfriendfinder.

Er zijn nog veel meer ervaringen te vinden op adultfriendfinder op het internet. Eén ding dat je niet mag vergeten is dat dit niet echt een dating site is maar een site waar mensen elkaar ontmoeten voor sexuele contacten. Je moet ook niet verwachten dat je er de ene na de andere gaat vinden om eens lekker van bil te gaan en dat dit zonder enige moeite te doen. Zoals je kan lezen zijn er positieve en negatieve ervaringen op Adultfriendfinder. De negatieve krijgen wel atijd het grootste forum op het internet. Veel mensen die tevreden zijn gaan dit ook niet van de daken schrewen maar bij onvrede doe je dit al wat sneller. Tot die conclusie kan je zelf wel komen. Adultfriendfinder is zeker de moeite waard als je onder de doelgroep valt en heeft naast wat rare leden of fakers zeker een hele boel oprechte leden die de moeite waard zijn om te ontmeoeten en ook in Nederland en België.

Een gedachte over “Adultfrienfinder reviews en ervaringen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.