Friendfinder

riendfinder datingwebsiteFriendfinder is een internationale datingwebsite die deel uitmaakt van een groot netwerk van dating sites. Friendfinder is de meest mainstream van al de sites en die gericht is op vrijgezellen die op zoek zijn naar vriendschap, liefde of romantiek. Alles is aanwezig om je te helpen bij deze zoektocht. Ze hebben een zeer uitgebreid zoeksysteem waarin je op alles en nog wat kan zoek. Op locatie, leeftijd, ras, uiterlijk, intressen en ga zo maar door. Tevens zijn er een hele boel leuke extra’s voorzien die zeker de moeite waard zijn. Deze site is meer dan een dating site maar een echt online gemeenschap die ook een dating website is. Je kan gratis een profiel aanmaken maar de mogelijkheden zijn erg beperkt zodat je bijna verplicht bent een betalend lidmaatschap te nemen om deze website ten volle te benutten. Een groot nadeel is dat het een internationale site is en er voor België en Nederland ongeveer 15,000 leden zijn. Er zijn veel datingwebsites die slechter doen maar ook een paar die meer leden hebben. Als conclusie zou ik willen stellen dat het zeker de moeite loont lid te worden van Friendfinder als je een uitgebreid netwerk met veel mogelijkheden wereldwijd op prijs stelt en het vinden van een geschikte date naast de deur niet je eerste prioriteit is.

Naam datingwebsite Friendfinder
Welke landen Internationaal.
Doelgroep Friendfinder richt zich vooral op vrijgezellen die zoeken naar vriendschap, liefde, romantiek, en zelfs een huwelijk.
Gratis member Je kan gratis een profiel aanmaken maar als gratis lid heb je maar erg beperkte mogelijkheden.
Prijs leden tussen de $19,95 per maand en $137,95 per jaar
Aantal leden 1,836,487 leden wereldwijd waarvan 15,000 België en Nederland
Zoekmogelijkheden zeer gedetaileerd op locatie, eigenschappen, uiterlijk, …
Berichten versturen via intern e-mail systeem met eigen adres + bijkomende mogelijk tot verzenden knipoog of meer mogelijkheden bij bevoorrechte vrienden.
Chat / Webcam beiden zijn mogelijk.
Mogelijkheden profiel onbeperkte tekst, toevoegen van foto’s en video of geluidsopnames aan het profiel. De opmaak en kleur van de profielpagina kan gewijzigd worden.
Extra

volledig autonoom Blog-systeem van de gemeenschap. Leden kunnen hun eigen blog maken en aanvullen. Deze blogs kunnen enkel door andere leden worden gelezen.
Eigen online magazine met artikels van leden en van experts over daten maar ook alledaagse dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.