Mannen en online daten

Online daten voor mannen. Waarom is het moeilijker voor mannen om succesvol te zijn bij het online daten dan vrouwen? Is het wel zo dat mannen minder succesvol zijn dan vrouwen bij het online daten? Het is wel zo dat mannen sneller de stap zetten naar het online daten dan vrouwen. Je kan je de vraag stellen hoe dit komt.

Minder succesvol in het online daten

Eén van de verklaringen hiervoor zou wel eens in het feit kunnen liggen dat de man de jager is. Dat een grote groep van de alleenstaande vrouwen ook moeders zijn zal ook wel een rol spelen in het al dan niet lid worden van een online dating website. Wat ook de reden zijn er zijn meer mannen lid van een dating community dan vrouwen. Dit doet de kansen per man dan ook al dalen. Er is ook een verschil in de verwachtingen van man en vrouw. Vrouwen zullen eerder van de dating community en alles wat er rond zit geniet. Ze zullen meer chatten en uitwisselen van mailtjes en mannen zullen directer naar hun doel toe werken.

Hoe daten mannen beter

Wat kunnen we hier dan uit leren? Dat online daten verloren tijd is voor de man of moeten mannen het op een andere manier aanpakken? In denk dat het laatste een stap in de goede richting is. Start met het online daten met realistische verwachtingen en met de wetenschap dat daten, of het nu online of op de gewone manier is, altijd wel gebaseerd is op toeval. Je kan het toeval wel een handje helpen door heel actief te zijn maar uiteindelijk zal je toch afhankelijk zijn van toeval om op het juiste tijdstip op de juiste plaats te zijn. Ik zou zeggen laat je niet afschrikken door dit artikel maar waag gewoon je kans en verwacht geen resultaat van de ene op de andere dag. Als je de juiste site voor jou gekozen hebt wordt dan al dan niet betalend lid en werk actief mee aan de dating community. Dit verhoogt heel sterk je kansen en kan tot aangename ontmoetingen leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.