Mannen onthullen waarom ze niet in je geïnteresseerd zijn

Singles opgepast! Want volgens het nieuwe boek ‘Don’t be that girl’ zijn we zelf verantwoordelijk voor ons single zijn. We zijn te bitter, eenzaam, emotioneel, of strikt om mannen écht toe te laten in ons leven.

De Amerikaanse dokter Travis Stork, bij het tv-publiek beter bekend als de charmante bachelor in The Bachelor:Paris, schreef het beruchte ‘don’t be that girl’ boek, waarin hij vrouwen oproept hun slechte gewoonten aan de kant te zetten. Stork onderscheidt 8 types vrouwen, die volgens hem nooit aan een vaste relatie zullen raken. Wij somden ze eventjes voor u op.

 

1) Agenda Girl

Deze single is geobsedeerd door het huwelijk. Ze heeft een 5-jarenplan waarin ze de juiste man moet vinden en met hem moet trouwen. Bovendien wilt ze zo snel mogelijk een baby. Dit type vrijgezel plaatst bovendien alles in vakjes, en plant alle activiteiten zorgvuldig. Hierdoor is het vaak ook moeilijk om eens buiten de lijntjes te kleuren, en mannen makkelijk toe te laten in hun leven.

2) Yes Girl

Ze vindt alles goed, en gaat in alles mee wat haar vriendje haar opspelt. Ze wil met iedereen opschieten, en door iedereen aardig gevonden worden. Het gebrek aan conflict, en de daarbij horende verveeldheid zijn de meest voorkomende oorzaken waarom een man het bij dit type vrouw niet lang vol zou houden.

3) Drama Queen Girl

De overemotionele vrouw, die alles bijhoudt en over alles ellenlange gesprekken wil voeren schrikt mannen mateloos af. Dit soort vrouw herinnert zich alles nog erg levendig en heeft wraakgevoelens jegens alle vorige partners die het met haar hebben uitgemaakt.

4) Bitter Girl

De bittere vrouwen zijn in veel punten overeenkomstig met de drama Queen. Ze kunnen en willen dingen niet loslaten, en zijn altijd klaar om in de defensieve rol over te schakelen. Ze willen niet meer gekwetst worden en zullen mannen, die hen doen terugdenken aan exen zo snel mogelijk uit hun leven weren.

5) Onzekere vrouw

Deze vrouw twijfelt altijd… aan zichzelf. Ze vindt zichzelf niet knap, slim, en grappig genoeg om bij deze of gene man te zijn. Dat gebrek aan vertrouwen stoot volgens professor Stork veel mannen af. “Niets is zo’n grote afknapper als een onzekere vrouw.”

6) Wanhopige vrouw

Wanhopige vrouwen nemen het heft in eigen handen, en stalken hun uitverkorene met telefoontjes, smsjes, mailtjes, etc. Ze weten van geen ophouden, en begrijpen niet waarom dit voor iemand irriterend zou kunnen zijn. Ze zijn gebeten om hun partner binnen te halen, en wijken voor niemand.

7) Werkende vrouw

Dit type vrouw heeft alles over voor haar carrière en verschuilt zich achter haar werk. Ze heeft geen relatie nodig, want ze moet elke dag al uren spenderen op het werk. Hierdoor kan ze zichzelf redden van het beangstigende wereldje van het daten, maar zal ze ook ooit echt aan een partner geraken?

8) Verloren

Sommige vrouwen gaan zo op in hun relatie, dat ze zichzelf verliezen. Hun man gaat vreemd, of behandelt haar slecht, maar dat heeft volgens haar ‘allemaal zijn reden’. Niemand kan volgens haar begrijpen wat er in haar relatie allemaal gebeurt. Door haar volledig weg te cijferen, zal ze echter nooit aan een geschikte man raken en alleen of ongelukkig met twee verder moeten.

Verschenen in GVA 21/12/2008 Mannen onthullen: Waarom we niet in je geïnteresseerd zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.