Second Love veilige affaire

Een affaire met iemand uit je vriendenkring of een collega is gevaarlijk, omdat je partner het makkelijk kan ontdekken. De website secondlove belooft een plek te zijn waar je veilig vreemd kunt gaan omdat je er gelijksgezinden ontmoet. Het motto is: “Life is short, have an affair.”.

Monogamie saai

Initiatiefnemer Erik Drost: “secondlove is een aparte ontmoetingsplek. Toen ik een paar jaar geleden zelf in een goede relatie zat, maar iets nodig had om de sleur te doorbreken, ontdekte ik de behoefte van een affaire. Ik merkte ook dat ik niet de enige was, veel mensen dachten er net zo over. Er zijn altijd dingen in een gezonde relatie waar je niet over kunt praten, fantasieën die je niet kunt delen.” De website is bedoeld voor mensen die monogamie saai vinden, maar toch gelukkig zijn in hun relatie en hun partner niet kwijt willen, meldt De Telegraaf.

Zelf grenzen stellen

“Je mag het niet als een website voor seksdates zien, het is ook geen datingsite. Dit is iets volledig nieuw. Je bepaalt zelf je grenzen: van online flirten, het delen van virtuele fantasieën tot echte afspraakjes. Je kunt het eigenlijk vergelijken met een cafébezoek, maar dan virtueel. Je flirt, laat het daarbij en gaat terug naar je partner met wat meer eigenwaarde. Of je gaat een paar uurtjes mee met iemand”, besluit Droste.

artikel uit het laatste nieuws van 18/11/08 12u27. De oprichter van de site is op de radio geweest en in de kranten. Artikel in het tijdschrift VIVA…….

Lees meer over secondlove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.