Welke Dating websites zijn er

Zoals we reeds weten heeft het online opzoek gaan naar een partner veel aan terrein gewonnen. Terwijl dit over enkele jaren nog werd aanzien als een marginaal gebeuren is het nu een algemeen gegeven. Dit kan je ook werken aan het aantal online dating websites die er zijn. Vroeg was het ook zo dat er wel een vooroordeel wat t.o.v. Dating websites. Ze zouden vol zitten met perverse mensen en mensen die op geen andere manier aan een lief / vriendin kunnen geraken.

betalende en gratis dating websites

Door het ook algemeen beschikbaar zijn van internet is het online dating circuit de laatste jaren sterk gegroeid. Terwijl je over enkele jaren nog bijna uitsluitend betalende dating websites vond is het nu zo dat er al een groot aanbod is van gratis sites. Laat me wel dadelijk zeggen dat gratis niet echt gratis is. De uitbaters van deze sites hebben ook kosten en over het algemeen wensen zij er ook iets aan te verdienen. In de gratis sites worden dan de inkomsten gehaald uit de reclame die op de site getoond wordt of in sommige gevallen ook door een deel van de mogelijkheden betalend te maken. Deze Contact websites zijn ook perfect gratis te gebruiken. Stel je ook niet teveel voor van de gratis sites. Meestal kan je wel een profiel aanmaken maar dient er om alle diensten te gebruiken toch een som betaald te worden.

Naar wat kijken bij een site te kiezen

Er is dan ook nog eens een verschil in doelpubliek van de oline dating websites. Denk alleen maar aan de grote internationale dating sites zoals Friendfinder.com , match.com of yahoo personals. Geen van deze sites is nog gratis. Het is wel zo dat deze sites zoveel leden hebben dat er ook wel een groot deel uit België en Nederland komen. Op de moment dat ik dit schrijf heeft Friendfinder 1.800.000 leden waarvan er 3.000 online waren. Een kleine 30.000 van deze leden zijn singels uit België en Nederland. Als de site groot genoeg is is het zeker geen nadeel een internationale site te kiezen. Er zijn wel wat voordelen aan verbonden ook waarover later meer.

Welke websites zijn er

Om eerlijk te zijn is er wel een website voor elk. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een site die zich op dat publiek richt. Ben je op zoek naar een langdurige relatie met een hoger opgeleide partner dan zijn er sites die zich op beter opgeleide mensen richten. Of gaat je voorkeur eerder uit naar losse contacten, al dan niet sexueel, dan zijn er hier ook wel sites ter uwen beschikking. Ik ga hier al de websites die we hier bespreken niet opnoemen. Je moet wel opletten dat je niet naar een te specifieke site gaat, zeker geen internationale. Het zou dan wel eens kunnen dat er bijna geen leden zijn die in jou omgeving wonen. Dit is natuurlijk geen probleem als je enkel interesse hebt in een online relatie.

Een gedachte over “Welke Dating websites zijn er”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.