50plusmatch voor de actieve 50 plusser

50plusmatch daten voor 50 plussers50 plusmatch is een dating site in Nederland die zicht richt op alle actieve 50 plussers. Ze zijn van oordeel dat daten in de categorie van de 50 plussers eenvoudiger wordt als je een lid wordt van een site die enkel in dat publiek leden heeft. En groot gelijk hebben ze natuurlijk. 50plusmatch is er voor diegene die op zoek zijn naar een serieuze relatie en zich willen engageren voor een landurige relatie. De site heeft alle online diensten die je mag verwachten van een goede online dating website. De mogelijkheid bestaat gratis een profiel aan te maken en gebruik te maken van veel van de functies als gratis lid. Dit geeft je de kans een kijkje te nemen op de site voor je al dan niet een betalend lid wordt. Alle profielen die drie maanden inactief zijn geweest, lees niet ingelogd hebben, worden verwijderd door de beheerders. Ook worden alle profielen nagekeken door echte mensen. Dit geeft dat er weinig tot geen inactieve leden op de site zijn en dat er ook geen fakers actief zijn. 50plusmatch is zeker een aanrader voor de actieve 50 plusser die op zoek is naar een serieuze relatie of zijn vriendenkring wenst uit te breiden.

 

Naam datingwebsite 50plusmatch
Welke landen Nederland
Doelgroep 50plus match richt zich op 50 plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie.
Gratis member Je kan gratis een profiel maken en gebruik maken van die diensten van de site met beperkte mogelijkheden.
Prijs leden € 85,00 voor een jaar tot € 15,00 per maand
Aantal leden ???? leden
Zoekmogelijkheden Onbeperkt zoeken naar andere leden van de site ook als gratis lid.
Berichten versturen versturen en ontvangen van intresse berichten als gratis lid 10 per dag anders onbeperkt en het versturen van persoonlijke (mail) berichten als betalend lid.
Chat / Webcam chatten, webcam en instant messenger
Mogelijkheden profiel onbeperkte tekst, toevoegen van foto’s en bijhouden van fotoalbum.
Extra Als betalende lid kan je onbeperkt intresse berichten versturen en persoonlijke berichten naar nadere leden versturen. De chat is enkel voor betalende leden. Het zoekprofiel van andere leden belijken en je profiel krijgt een betre plaatsing bij zoekresultaten. Tevens krijg je als betalend lid toegang tot de messenger en webcam functie.

2 gedachten over “50plusmatch voor de actieve 50 plusser”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.