D-date succesvol daten

d-date online daten

D-Date is niet meer.

D-Date was één van de oudste datingsites in Nederland. Opgericht in 1998 heeft ze meer dan 12 jaar online geweest. De oprichters van D-date hebben van hun site een coaching site gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar een partner. Het werd steeds moeilijker om zich te onderscheiden tussen de vele datingsites die online zijn. Sites zoals Relatieplanet, Lexa en Parship hebben een veel groter publiek en zijn daarom veel interessanter voor de gemiddelde dater in Nederland.

D-Date succesvol daten

D-Date is een dating site die een beetje anders is als de rest. Naar mijn mening is dit een dating site die zijn tijd vooruit is als het echt op het vinden van een relatie aan komt. De site is ook al een 10-tal jaar online wat haar tot een van de oudste Nederlandstalige dating sites maakt. De site heeft buiten al de zaken zoals interne contact mogelijkheden een D-coach die je kan helpen bij eventuele problemen die je hebt. Je vind op de site al het nodige om je te helpen bij het opstellen van een profiel tot wat en waar je op eerste date gaat. Dit gaat verder dan enkele artikkelen op de site maar je kan echt contact opnemen met een medewerker die je zal helpen de juiste stappen te zetten om een relatie te vinden. Tevens heb je via de site toegang tot de SinglesRadio waarop je via mail een plaatje kan aanvragen. De uitspraak :”D-Date: voor veilig, serieus en succesvol daten!” vind je wel eens terug over d-date en met inspanningen die ze maken om de site bekend en aantrekkelijk te maken kan ik me wel een beetje in deze uitspraak vinden.

 

Naam datingwebsite D-date
Welke landen Nederland
Doelgroep D-date is er voor de mensen die op zoek zijn naar een partner.
Gratis member Je kan je gratis inschrijven maar zoals bij de meeste sites heb je beperkte mogelijkheden.
Prijs leden € 18,95 per maand of € 37,90 per drie maand.
Aantal leden ????? Site heeft wel veel reclame gemaakt op radio.
Zoekmogelijkheden Je kan zoek op leeftijd en geslacht maar ook op trefwoorden wat de zoekmogelijkheden uitgebreid maakt.
Berichten versturen Via intern systeem. Je gegevens zijn beschermd zolang jij dat wenst
Chat / Webcam ????
Mogelijkheden profiel onbeperkte tekst, toevoegen van foto’s en geluidsopnames aan het profiel.
Extra D-date heeft een D-coach, workshops een e-card dienst en nog veel meer. Een zeer uitgebreide dienst.

D-Date is dé datingsite voor mensen die werk willen maken van het vinden van een partner. Als enige datingsite heeft D-Date een gelijk aantal mannen en vrouwen in het bestand. Deelnemers kunnen zoeken via het geavanceerde zoeksysteem dat precies aangeeft in welke mate de profielen bij elkaar passen. Bovendien kunnen zij deelnemen aan leuke activiteiten. D-Date biedt de mogelijkheid om persoonlijk advies te vragen over bijvoorbeeld het opstellen van het profiel, het doen van contactverzoeken en het selecteren van de deelnemers waaraan een contactverzoek wordt gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.