Doyou40 serieus daten voor 40 plussers

Doyou40 voor 40 plussersDoyou40 is er voor 40 plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie.
Doyou40 kan je vervangen door enkele betere datingsites die zeker even veel mogelijkheden hebben en ook een groot aantal leden dat zeker helpt bij het zoeken naar een partner. Edarling.nl is een van die mogelijkheden voor een serieus daten voor 40 plussers. In onze post “internetdaten met edarling” kan je meer lezen.
50plusmatch.nl kan je ook gebruik indien je een 50 plusser bent. 50plusmatch is een betrouwbare site die al sinds 2006 online zijn en al een uitgebreide ervaring hebben om je aan een partner te helpen. Meer info op onze post “50plusmatch voor de actieve 50 plusser
Er zijn nog meer mogelijkheden maar daar lees je alles over op onze site.
Zoals bij andere sites om te daten zal je eerst een profiel moeten opmaken en dan kan je beginnen om in de leden database te zoeken. Als gratis lid, of gastlid, kan je niet van alle facciliteiten gebruik maken op de site. De interne mailbox is zo georganiseerd dat er per persoon met wie je contacten hebt een afzonderlijke box is. Er is mogelijkheid to uploaden van foto’s en een fotoalbum samen te stellen. Tevens is er een in de site een chat die ook webcam ondersteund. Men kan ook een privé chatten of videochatten. Je mag nooit vergeten dat je de juiste software moet hebben om te kunnen videochatten. Doyou40 heeft ook een eigen blog systeem voor de leden. In januarie 2009 waren er ongeveer 25,000 leden ingeschreven op de site op zoek naar een serieuze relatie.

Naam datingwebsite Doyou40
Welke landen Nederland
Doelgroep Doyou40 richt zich op 40 plus singels die op zoek zijn naar een serieuze.
Gratis member De mogelijkheid gratis aan te melden en een profiel aan te maken met foto maar je hebt geen toegang tot alle functies op de website.
Prijs leden € 39,00 voor een jaar tot € 29,70 per 6 maand
Aantal leden 23,387 leden
Zoekmogelijkheden zeer gedetaileerd op locatie, eigenschappen, uiterlijk, …Meer gedetaileerd zoeken bij betalende leden.
Berichten versturen via intern e-mail systeem met eigen adres + bijkomende mogelijk tot verzenden flirt-berichten.
Chat / Webcam chat en webcam ook 1 – 1
Mogelijkheden profiel onbeperkte tekst, toevoegen van foto’s en bijhouden van fotoalbum.
Extra Als betalende member toegang tot chat en webcam. Mogelijkheid om te zien wie jou profiel heeft bekeken. Een eigen blog voor de leden van de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.