e-matching online dating voor hoger opgeleiden die een relatie zoeken

e-matching relatie voor hoger opgeleidene-Matching spits zich toe op de online dating voor hoger opgeleiden die een nieuwe relatie zoeken. e-matching is een echt relatiebemiddelingsbureau. Zij bieden hiervoor een mooie verzorgde site aan met de nodige functies. Je kan gratis een profiel aanmaken op de site met maximum 5 foto’s. De profielen en de foto’s worden eerst gecontroleerd voor ze op de site geplaatste worden. Je aan de regels houden is hier de boodschap. Om een man of vrouw te vinden voor een nieuwe relatie kan je als gratis lid van deze datingsite alle profielen bekijken en er contact mee opnemen met een maximum van 15 berichten naar 5 leden per dag. Als betalend lid is dit maximaal 125 berichten naar 25 mensen per dag. Tevens word je via mail op de hoogte gebracht van de nieuwe singels die een profiel op de datingsite hebben gemaakt die voldoen aan jouw eisen om een nieuwe relatie te starten. Je kan je via mail op de hoogte laten brengen van alle personen die je profiel hebben bekeken en van de nieuwe aangemelde leden. Indien je geen betalend lid wenst te worden zal je profiel na 16 weken worden verwijderd. Vrouwen krijgen de eerste drie weken vrijblijvend volledige toegang tot alle functies van de datingsite. Tevens is er een dating coach ter beschikking onder de persoon van Irma Ellens Maat. Irma Ellens Maat heeft al 14 jaar ervaring in het geven van relatietherapie en assertiviteitstraining. Ze is enkel beschikbaar voor leden van de site. e-matching is ook lid van AVR de Algemene Vereniging Relatiebureaus. e-matching is een datingsite / relatiebemiddelingsbureau die echt wel volgens de regels an de kunst werkt en er alles voor doet om ervoor te zorgen dat de leden van de datingsite het naar hun zin hebben.

Naam datingwebsite e-Matching
Welke landen Nederland
Doelgroep Hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een nieuwe relatie met man of vrouw
Gratis member Je kan gratis een profiel aanmaken en zo goed als alle functies van de site gebruiken.
Prijs leden € 15,95 per maand
Aantal leden jaarlijks schrijven zich 60,000 leden in
Zoekmogelijkheden Onbeperkt zoeken naar andere leden van de site ook als gratis lid.
Berichten versturen Als gratis lid 15 berichten per dag naar 5 leden en als betalen lid 125 berichten naar 25 leden
Chat / Webcam geen
Mogelijkheden profiel onbeperkte tekst, toevoegen van 5 foto’s. Alle foto’s en profielen worden gecontroleerd voor plaatsing
Extra Richt zich enkel op hoger opgeleiden mannen en vrouwen die een nieuwe relatie zoeken. Vrouwen krijgen de eerste drie maand gratis toegang tot alle functies van de site.

e-matching is er enkel voor hoger opgeleiden mannen / vrouwen die een relatie zoeken met man / vrouw. De datingsite bestaat ondertussen al 10 jaar en dat hebben ze bij e-matching in 2008 gevierd. e-Matching is in 1998 opgericht door de broers Jasper Jan en Thomas de Konink. Jaarlijks schrijven zich ongeveer 60,000 nieuwe leden in en daarmee zijn ze de grootste datingsite voor hogeropgeleiden in Nederland. Ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan hebben ze 10,000 eru geschonken aan een goed doel. Dit doel hebben de leden van de datingsite uit 10 voorgestelde goede doel mogen kiezen. Een datingsite met een hart zeg maar.Ze spitsen zich toe op online dating voor hoger opgeleiden.

e-matching is ook lid van het AVR de Algemene Vereniging Relatiebureaus. Zij verenigen relatiebemiddelingsbureau in Nederland. Tevens kijken zij erop toe dat de relatiebemiddelingsbureau’s die bij hen zijn aangesloten op een eerlijke manier werken en bieden ze een geschillencommissie aan waar u terecht kan met eventuele klachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.