Een date idee voor de eerste date Groepsdate of daten met meerdere koppels

origineel dating idee, een groepsdate

De eerste date is altijd wel een beetje ongemakkelijk en wat nerveus afwachten wat het gaat worden. Een nieuw idee voor de eerste date is dan ook altijd welkom. De meeste datingsites bieden wel het een of andere date idee aan op de pagina met hun datingtips of tips over veiligheid. Er zijn ook sites die kleine of grote evenementen op poten zetten voor hun leden of een deel ervan. Er zijn mensen die dergelijke grote evenementen niet echt fijn vinden. Er zijn wel honderden date ideeen. De ene al wat origineler dan de andere. In de eerste plaats is het belangrijk dat je op een ontspannen manier kennis kan maken met nieuwe mensen. In het echt is toch nog anders dan achter je scherm te zitten en tijd te hebben om op je antwoorden na te denken voor ze te versturen. Tijdens een date kan je meer te weten komen van mensen omdat ze juist geen tijd hebben veel na te denken voor ze antwoorden op bepaalde vragen.

date idee : groepsdate

Een goed idee voor een eerste date is om niet af te hangen van de beheerders van de site maar zelf het initiatief te nemen om een eerste date te organiseren met enkele mannen en vrouwen. Als man of vrouw kan je dan enkele personen uit je online vriendenkring aanspreken en zo een groepje samenstellen van bv. drie mannen en drie vrouwen. Of je post een bericht op het forum, blog of op een andere manier die beschikbaar is op de site waar je lid van bent. Er kan dan een afspraak gemaakt worden samen uit eten te gaan als eerste date. Hieraan zijn enkele voordelen verbonden. Je bent niet alleen op de eerste date, het gesprek zal niet zo snel stil vallen en je leert meerdere mensen kennen op één date. Valt het tegen met één persoon dan zijn er nog altijd vier andere om een fijne avond mee te hebben. Zo heb je dus een groepsdate.

Na een eerste date met een groep kan je dit nogmaals doen of ieder zijn eigen weg gaan. Je kan met dit idee echt alle kanten op. Je kan uit eten of dit combineren met een avondje bowlen of je kan al bij het zoeken naar singles voor die eerste date in mensen zoeken met een bepaalde hobby die jullie dan samen kunnen doen. Laat je verbeelding maar even werken en je komt wel op een leuk idee. Als organisator van een dergelijke groepsdate heb je al een kleine voorsprong. Je initiatief laat al dadelijk zien dat je een ondernemend iemand bent met originele (date) ideeën. Is toch mooi meegenomen. Indien je zelf een originele date ideen hebt mag je deze altijd vermelden in reactie op dit artikel.

Een gedachte over “Een date idee voor de eerste date Groepsdate of daten met meerdere koppels”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.