Ervaring met Parship

Parship BelgiëEen ervaring met Parship online relatieservice van Sabine (43). Sabine was is na 12 jaar huwelijk terug single en heeft twee kinderen.

“Daten via het internet is fantastisch. Voor het eerste in in mijn leven ben ik uitgegaan met mannen die ik zelf heb gekozen. Vroeger kwamen mannen naar je toe en besliste je met wie je uitging. Vanachter mijn Pc durfde ik veel hoger te mikken. Mijn eerste ervaring met het internetdaten was echter niet zo positief. Ik werd lid van een site maar dat heeft tot niet veel geleid buiten enkele teleurstellende contacten. Toen heb ik besloten me aan te sluiten bij Parship online relatieservice dat op een hoger opgeleid publiek mikt en met een grondige psychologische persoonlijkheidstest werkt. Op basis van die test kreeg ik een lijst van meer dan 400 mannen met wie ik een match van 40% of meer had. Wat een luxe. Nu kon ik zelf kiezen wie ik ging contacteren en wie niet. Ik heb uiteindelijk 3 dates gehad en bij de derdewas het raak. We hebben nu al enkele maanden een fijne relatie. Werken met een psychologische persoonlijkheidstest zoals Parship doet is heel efficiënt. Er wordt een voorselectie gemaakt en dan wacht je af of er chemie is. In het gewone leven is het meestal andersom.”
Volgens Sabine is het internetdaten echt het daten van de toekomst.

3 gedachten over “Ervaring met Parship”

  1. alleen bij parship zijn er bijna alleen ontevreden klanten… check tros radar en internet. Het kan geen toeval zijn dat er zoveel geklaagd wordt over parship terwijl het aantal klachten laag zijn bij andere sites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.