Ik zoek een date. Ik wil een date. Ik zoek een realtie.

Ik zoek een date. Ik wil een date. Ik zoek een realtie.
Dit zijn veel gehoorde zinnen op dating sites en kan je ook vaak lezen in profielen van Singles. Ik zoek een date lijkt me nog de beste van de drie. Ik wil een date is nogal dringend en geeft zeker geen goede indruk moest het te lezen zijn in je online profiel.
Ik zoek een relatie vind ik dan weer wat overdreven. Waarom niet gewoon op zoek gaan naar nieuwe vriendschappen en daar kunnen dingen verder uit groeien. Het is waarschijnlijk al vaak

geschreven maar indien je start van het punt op zoek te gaan naar vrienschappen, gewoon relax je vriendenkring uitbreiden, dan komen de dingen wel. Is er een klik met één iemand speciaal dan heb je geluk gehad en is er die niet dan heb je toch enkele toffe nieuwe vrienden leken kennen. Dus laat die ik wil een date en ik zoek een relatie maar achterwege.<
Je mag ook niet vergeten dat onder singles vaker met meer dan een persoon tegelijk wordt gedate. Het is dus zeker geen exclusief gebeuren. Dit stond te lezen op de site van Het Laatste Nieuws.

Maar liefst 49 procent van de Nederlandse singles geeft toe met verschillende personen tegelijk te daten, dat blijkt uit een enquête.

Verzwijgen van andere dates

65 procent van de Nederlandse singles die op dates gaan, willen een serieuze relatie. Toch vinden ze niet dat eerlijkheid het langst duurt. Ongeveer 38 procent verzwijgt meestal dat ze nog meer afspraakjes gepland hebben, meldt nu.nl.

Tot zes personen tegelijk daten

Zo’n 34 procent van de ondervraagden date met maximaal 3personen tegelijkertijd. Een kleine 4 procent gaat zelfs nog een stapje verder en waagt zich tussen 4 en 6 mensen om in een zelfde periode te daten.

Als je dit leest lijkt het me best van met een open geest te gaan daten en vriendschap op de eerst plaats te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.