MissingLink relatiebureau en datingcursussen

relatiebureauMissinglink is een relatiebureau gevestigd in Sint-Denijs westrem. Op 19/01/2009 was een op de radio (studio Brussel) een gesprek met Karina De Ruyck die een korte uitleg komt geven over de inhoud van hun programma. Op de site van studio Brussel lezen we:”Daten voor 40-plussers is niet zo gemakkelijk. Vooral mannen blijken het lastig te hebben. Daarom geeft het relatiebureau ‘MissingLink’ nu datingcursussen voor 40-plussers.”

Ik ben even gaan neuzen op de site en het gaat hier meer over een relatiebureau zoals die vroeger voor de tijd van het online daten wel meer bestond. Ze geven dan wel de indruk dat hun dienst meer wetenschappelijk onderbouwd is en dat ze de Singles opvolgen en bijstaan in elke stap. In een eerste fase is er een intake via een uitgebreid eerste gesprek waarin er een algemene vragenlijst wordt doorlopen om een profiel te kunnen opmaken en vervolledigen. Aan de hand hiervan gaan ze dan mogelijke partners voor je zoeken en kan je een afspraak met hen maken. Er worden dan ook nog cursussen en lezingen aangeboden alsook een brunch waar je kennis kan maken met de andere leden. In een derde fase, nadat er een geschikte partner gevonden is, geven we, natuurlijk enkel op jouw verzoek, een gratis coaching met de beide partners samen, om het contact verder uit te diepen

De sprekens op hun lezingen of datingcursussen zijn wel niet gelijk wie. Eentje ervan is Prof.Dr.Bo Coolsaet. Het team van Missing link bestaat uit de schrijfster Karina De Ruyck, Christine Vancouillie is Master Theologie, relatiecoach, erkend bemiddelaar in familiezaken en transformationele coach. Christine doet onderzoek naar vernieuwende relatiepatronen en coacht mensen in hun relatieveranderingen en Martine Acke, ondernemer in hart en nieren is een gevoelsmens met een serieuze portie mensenkennis. Ze is managementassistent in het Relatie-Atelier.

En dan is er nog de prijs natuurlijk. Ik ga deze niet zetten in de tabel met vergelijking van prijzen omdat het hier niet gaat om een online dating site. Het relatiebureau Missinglink gaat je 248 euro per drie maand kosten en dan nog eens 50 euro per sessie singlecoaching en / of 65 euro per sessie relatiecoaching. Be evenementen zoals de brunch wordt nog een bijdrage in de kosten gevraagd van 25 euro. Als deze prijzen je niet afschrikken en je meer wil weten moet je maar een kijkje nemen op hun site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.