Partnervanjedromen datingsite

50plusmatch daten voor 50 plussers Edarling.nl is een heel goed alternatief voor Partnervan je dromen. Partnervanjedromen in er voor de mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De site laat geen erotische profielen toe en dus ook geen erotisch getinte foto’s. Indien je dit wenst, zijn er andere sites met als aanrader adultfriendfinder. PvjD is dus voor singels die op zoek zijn naar een partner of hun vriendenkring wensen uit te breiden. Op dit moment loopt er een aanbieding op de site. Je krijgt bij aanmaken van een compleet profiel met foto een Proef dinerbon kado! Tevens krijg je een maand gratis toegang tot alle diensten ter waarde van 24,95 euro. Dit geeft je de kans een maand de datingsite te leren kennen en dan al of niet te beslissen een betalend lid te blijven. Zoals de meeste betalende sites doet PvjD inspanningen de site vrij te houden van fakers en dit lukt ze ook redelijk goed door gebruik te maken van het betalende lidmaatschap. Ook worden alle profielen en foto’s door de beheerders van de site gecontroleerd om zo weinig mogelijk fake profielen te krijgen.

Naam datingwebsite Partnervanjedromen neem als alternatief Edarling.nl
Welke landen Nederland en België
Doelgroep online dating service voor volwassenen van 18 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar een relatie of vriendschap.
Gratis member Je kan gratis een profiel maken en gebruik maken van die diensten van de site met alle mogelijkheden. Er is u een aanbieding dat je 30 dagen gratis lid kan zijn. Normaal hebben gratis leden minder mogelijkheden.
Prijs leden € 119,40 voor een jaar tot € 29,95 per maand
Aantal leden ???? leden
Zoekmogelijkheden Onbeperkt zoeken naar andere leden van de site ook als gratis lid.
Berichten versturen versturen en ontvangen van berichten. Niet mogelijk berichten te versuren als gratis lid.
Chat / Webcam chatten, webcam en instant messenger
Mogelijkheden profiel onbeperkte tekst, toevoegen van foto’s en bijhouden van fotoalbum.
Extra Als betalende lid kan je onbeperkt berichten versturen naar andere leden versturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.