Relatieplanet daten

Relatieplanet datenRelatieplanet.nl is de meest bezochte relatie website. Met zijn 2,8 miljoen leden waarvan er ruim 800,000 actief zijn heeft ze zeker een van de grootste dating potentiele die er in de lage landen zijn. Het aanmelden bij deze relatie website gaat eenvoudig en is gratis. Er zijn redelijk wat mogelijkheden met een gratis lidmaatschap maar voor het meest uit je profiel te halen meot je toch een betalen lid zijn. Als gratsi lid kan je 5 interesse-berichten per dag versturen om zo af te tasten of je iemand interessant vind. Dit geeft je ook de mogelijkheid om de site rustig te bekijken en de mogelijkheden te leren kenen om dan af te wegen of je al dan niet een betalen lid zal worden. Als betalen lid heb je meer zoekmogelijkheden en krijg je ook tie zien wie een betalen lid en wie gratis lid is. Je krijgt ook toegang tot de chat en webcam mogelijkheden. Je kan onbeperkt interesse tonen in andere members en er is mogelijkheid tot anoniem bellen. Tevens zal je als betalend lid hoger in de resultaten komen te staan. De contachetn voor het daten gebeuren via een eigen veilige anonieme postbus. Er is een membersdesk die 7 dagen per week bemand is en die je kan contacteren via een online formulier. Daten is er zeker niet moeilijker op geworden door sites zoals Relatieplanet maar Relatieplanet is zo een beetje de norm voor een dating website van vandaag.

Naam datingwebsite Relatieplanet
Welke landen Nederland en Belgie
Doelgroep Relatieplanet richt zich op singels die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap, dateof losse contacten.
Gratis member De mogelijkheid gratis aan te melden en een profiel aan te maken met 10 foto’s en stem bericht. Je kan 5 interesse-berichten per dag versturen.
Aantal leden 2,887,462 leden waarvan 800,000 actief.
Zoekmogelijkheden zeer gedetaileerd op locatie, eigenschappen, uiterlijk, …Meer gedetaileerd zoeken bij betalende leden.
Berichten versturen via intern e-mail systeem met eigen adres + bijkomende mogelijk tot verzenden knipoog of meer mogelijkheden bij bevoorrechte vrienden.
Chat / Webcam chat en webcam ook 1 – 1
Mogelijkheden profiel onbeperkte tekst, toevoegen van foto’s en geluidsopnames aan het profiel.
Extra Als betalende member toegang tot chat en webcam. Ook mogelijkheid tot anoniem bellen. Toegang tot evenementen georganiseerd door Relatieplanet zoals singels avonden. Mogelijkheid om te zien wie jou profiel heeft bekeken. Relatieplanet is nu ook beschikbaar vie iphone, mobieltje of gsm. Lees meer in onze post Relatieplanet daten via je mobieltje of gsm

10 gedachten over “Relatieplanet daten”

  1. Pingback: Anoniem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.