Succesvoller als Happy Single

Succes bij online daten? Hoe krijg je dat voor elkaar?

Een eerste vraag die je jezelf moet stellen voor je aan het online daten of zelfs gewoon daten zou moeten stellen is: “Ben ik een Happy Single of een Unhappy Single?” Ga er maar van uit dat je in de datingscene succesvoller bent als Happy Single dan Unhappy Single. Met een positieve kijk op de wereld en een glimlach op je gezicht ben je veel aantrekkelijker voor andere singles om een relatie of vriendschapsband aan te vangen. Mensen zoeken altijd wel een meerwaarde in hun leven en dan is iemand met een positieve ingesteldheid al een heel mooi begin.

Voel je goed als single

Voel je je goed in je huidige situatie en kan je met een open geest op zoek gaan naar een nieuwe relatie. Je moet je goed in je vel voelen. In de datingscene zal je mensen tegen het lijf lopen die wanhopig op zoek zijn naar een relatie. Ze zijn niet op zoek naar iemand maar naar een relatie. Met wie is dan al bijna bijkomstig. Als jij daar dan met je positieve ingesteldheid tussen komt kan je je wel voorstellen dat je veel aantrekkelijker gaat zijn voor de andere singles en kan jij ook veel meer genieten van die nieuwe contacten die je legt. T.o.v. de unhappy singles heb je dus al een grote voorsprong en dat door gewoon jezelf te zijn. Als je je dus niet zo goed voelt of door een slechte periode in je leven gaat probeer daar dan iets aan te doen voor je je op de online datingscene gaat begeven.Dit zal je succes bij online daten verhogen.

Orde als single

Eigenlijk gaan we hier verder op het vorige. Je moet je leven op orde hebben. Daarmee willen we letterlijk zeggen dat je de dagelijkse beslommeringen van het leven zelf kan dragen. Een goede organisatie als single is belangrijk. Niet alleen om te daten maar algemeen om succesvol te zijn in het leven. Pak de dingen aan en zor ervoor dat je een verzorgd uiterlijk hebt. Doe dit niet alleen als je een date hebt. Je kent dat wel: extra mooie kleren aan, huisje eens mooi opgeruimd en gepoest, auto netjes,… Je zal dit één of twee eer doen maar dan ga je in je oude gewoontes hervallen. Kweek dus een gewoonte aan die je voor de rest van je leven zal meedragen. Natuurlijk heeft de ene al wat meer nochalance dan de andere en dat kan een punt van aantrekking zijn maar er zijn grenzen.

Wees jezelf

Wees vooral jezelf tijdens de eerste date. het is heel verleidelijk om je anders voor te doen dan je bent en al zeker voor de eerste date tijden de eerste mail- of chatcontacten. Weet dat je dit toch niet kan volhouden en dat je uiteindelijk jezelf ongelukkig gaat maken. Wees dus jezelf en als dat niet past bij die ene man of vrouw dan heeft hij pech gehad en niet jij. Er zijn nog voldoende singles en door eerlijk te zijn met jezelf en de andere kan met een stevige basis aan een nieuwe relatie beginnen. Zeg dus ook nee als er iets is waar je liever niet aan meedoet.

De tips of hoe je het ook noemen wilt die hier gegeven worden zijn eigenlijk van toepassing op alles niet enkel om te daten. Het belangrijkste is dat je tevreden bent in jezelf en met je huidige situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.