YesNoMayB relatie zoeker en fotodating

YesnoMayB revolutionaire datingsiteRevolutionaire datingsite leert de smaak van elke single kennen. Dit is het statment dat de site eigenaars maken en ze hebben gelijk. YesNoMayb heeft een uniek systeem dat ze facespin noemen. Je krijgt hier foto’s van de singels te zien die op de relatiesite actief zijn. Door middel van stemmen , yes, no of maybe kan je dan te kennen geven of je hem of haar beter wil leren kennen. De andere persoon krijgt dan jouw foto ook te zien in haar of zijn facespin en indien zij ook op yes of mayb stemt is er een match en worden jullie daar beiden van op de hoogte gebracht. Je kan een demo van de facespin vinden op de site die je kan bekijken vor je aangemeld bent. Tevens geven ze bij het aanmaken van een profiel de eerste 14 dagen gratis premium lidmaatschap. Het systeem zou best werken indien je vaak gebruik maakt van facespin. Zo komt facespin meer te weten over je voorkeuren en zal de getoonden foto’s van de singles op die criteria vertonen. Eigenlijk is het dus een fotodating relatiezoeker. Er is tevens een afzonderlijke site voorien voor de homo-gemeenschap. Je hebt hier bij nog een keuze tussen man-man en vrouw-vrouw. Dit is een van de weinige sites die dit doet onder dezelfde naam meestal zal de homo datingsite onder een andere naam werken. De gay gemeenschap wordt bij deze dus niet vergeten.

Naam datingwebsite YesNoMayB
Welke landen Nederland en België
Doelgroep Richt zich op het zoeken van een relatie zowel voor hetero’s als homo’s
Gratis member Je kan je gratis aanmelden met beprekingen. beperking op aantal keren je de facespin kan gebruiken en je kan geen contact opnemen met andere leden.
Prijs leden € 95 voor een jaar tot € 15 per maand
Aantal leden ???? leden
Zoekmogelijkheden Naast de facespin kan je ook gewoon zoeken door gebruik te maken van criteria zoals op de meeste sites.
Berichten versturen Berichten sturen en ontvangen naar andere singles. Als gratis lid kan je niet versturen
Chat / Webcam online relatiechat
Mogelijkheden profiel onbeperkte tekst, toevoegen van foto’s voor in het datingprofiel en voor de facespin.
Extra Als betalende lid kan je onbeperkt berichten versturen naar andere leden versturen. Het system facespin is uniek en enkel hier te vinden. Je beoordeelt foto’s van de singles en indien je yes of mayb stemt krijgen zij de foto ook te zien en stemmen zij dan ook yes of mayb dan heb je een match.

YesNoMayb zou je dus ook wel fotodate of fotodating kunnen noemen. Eigenlijk is het een relatie zoeker op basis van een foto. Fotodating is best wel een leuke manier om iemand nieuw te leren kennen. Je kan snel en overzichtelijk een heel aantal foto’s van singles overlopen met hun grootste intressen erbij vermeld. Teven is het zo dat je van mekaar niet weet of je yes of mayb hebt gekozen tot dit zo is. Natuurlijk is fotodating enkel maar gebaseerd op het uiterlijk en is dit niet altijd de beste basis voor een relatie. Je dent je er steeds van bewust te zijn bij het gebruik maken van een relatiezoeker dat het maar een begin is en dat er aan een relatie gewerkt dien te worden of deze nu voorkomt uit interdating of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.