Friendscout24 nieuwe datingsite in Nederland

friendscout24 nieuwe datingsite in Nederland Deze site is niet meer actief maar Relatieplanet.nl is een zeer goed alternatief. Friendscout24 is een nieuwe site onder de datingsites in Nederland. Friendscout24 was al aanwezig in andere landen je je zal de groep ook al wel kennen van oa autoscout24. De datingsite maakt deel uit van dezelfde gemeenschap. Het principe is hetzelfde zoals de meeste dating sites op het internet. Je kan gratis een profiel aanmaken en foto’s plaatsen om zo dan contact te zoeken met de andere leden van de site. Om de volledige mogelijkheden van de site te kunnen gebruiken dien je wel een betalend lid te zijn. Het aanmelden bij friendscout is snel omdat je maar enkele gegevens moet doorgeven. De rest van je profiel kan je late invullen nadat je eventueel al een kijkje hebt genomen op de site. Er is een chat voorzien en tevens werken ze met het systeem van online flirts. Het is niet er duidelijk wat gratis leden kunnen en wat ze niet kunnen. De prijs starten vanaf 15,95 euro per maand. Friendscout geeft wel een ordelijke indruk en overspoelt je niet met informatie. Met een gratis aanmelding kan je zeker niks fout doen en dan kan je achteraf nog altijd beslissen of je al dan niet een betalend lid zal worden van friend scout.


Naam datingwebsite Friendscout24
Welke landen Nederland
Doelgroep De nieuwe datingsite van Nederland. Mensen op zoek naar een serieuze relatie of het maken van nieuwe vrienden
Gratis member De mogelijkheid tot het gratis aanmelden en opmaken van een profiel. het aanmelden op de datingsite gaat heel snel.
Prijs leden vanaf € 15,95 per maand
Aantal leden ????? wel 10.000.000 wereldwijd
Zoekmogelijkheden Als gratis lid kan je ook gebruik maken van de zoekmogelijkheden.
Berichten versturen Niet echt duidelijk wat je als gratis lid kan en niet. Je kan flirts versturen en berichten naar de persoonlijke mailbox van de andere leden.
Chat / Webcam chat
Mogelijkheden profiel onbeperkte tekst, toevoegen van 10 foto’s. Gratis leden kunnen enkel de hoofdfoto zien.
Extra Een nieuwe datingsite die al wel enkele jaren ervaring heeft in andere landen. Het gratis aanmelden gaat vlot omdat je niet je volledige profiel moet invullen bij het aanmelden. de foto’s worden eerst beoordeeld voor ze geplaatst worden op de site. Er is een helpdesk aanwezig en

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.