Idee voor een eerste date met z’n twee

eetntje op de eerste dateWat te doen op een eerste date. Je ontmoet elkaar voor de eerste keer en wenst samen iets te ondernemen. Indien je mekaar via een online dating service hebt leren kennen kan je eventueel kiezen voor een groepsdate. Groepsdate als idee hebben we al eens besproken op de site.

Etentje met twee als eerst date

Wat als je er nu eens op uit moet met zijn tweetjes. r zijn mogelijkheden genoeg. Een etentje is er één van. Veel mensen zullen hier voor kiezen ondanks dat je tijdens een etentje wel al eens onaangename stiltes kunnen vallen. Je bent dan steeds op elkaar aangewezen zonder dat er erg veel afleiding is. Misschien vind je dit wel juist fijn.

Eerste date in de natuur

Een andere mogelijkheid is een korte wandeling te plannen in je lokaal park. Hier kan je dan ook alle kanten mee uit. Je kan gewoon een uurtje rondkuieren of tussendoor ergens iets gaan drinken. Je zal onderwerpen genoeg hebben om over te praten. In de natuur is er altijd wel iets dat tot een gesprek leidt. Je kan ook een picknick plannen voor onderweg. Mogelijkheiden genoeg.

Een namiddag winkelen

Dit hangt natuurlijk af indien je hier zin in hebt. Meestal weten dames wel te apprecieren als een man hen mee winkelen neemt. Je leert zo ook wel enkele zaken van elkaar. Soms ook heel intieme zaken. Wat deze zijn moet je zelf maar uit zoeken. Plan niet teveel maar laat je leiden door de zin van het moment. Een koffie op een terrasje, ….

Cultuur op een date

Waarom niet je lokaal krantje ter hand nemen en eens kijken welke activiteiten er op til staan in je omgeving. Misschien gaat er wel ergens een concertje gepland of een of andere lokale festiviteit. Waarom niet een film meepikken of een optreden in het theater. Stand-up comedy is een goed date idee. Geeft jou en je date een goed gevoel. Humor brengt mensen altijd dichter bij elkaar. Samen lachen schept een band.

Zoals je kan merken zijn er voldoenden ideeën voor de eerste date. Je eerst date hoeft echt geen geldverspilling zijn. je kan echt leuke dingen doen die je niet veel gaan kosten. Indien je date je probeert te imponeren door tegen de eerste date veel geld aan te smijten zouden er al belletjes moeten gaan rinkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.