Professionele fotoshoot bij Lexa en Lexamore

professionele fotoshoot via lexa en lexamore

Lexa.nl start met een nieuwe dienst voor de online daters. Lexia biedt de mogelijkheid aan professionele foto te laten maken voor je online dating profielen. Voor 70 euro krijg je ongeveer 40 foto’s met de nodige uitstraling. De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur een er wordt ook werk gemaakt van make up. De fotograaf van Lexa Fotostudio probeert op de foto’s de sterke kanten van mensen te benadrukken.

Dat de foto een van de belangrijkste zaken is aan je profiel zullen veel online daters al wel weten. Maar liefst 74% van de online daters kiest op basis van iemands foto of hij al dan niet zal reageren. Natuurlijk is het de vraag of een erg professionle foto ook niet zal afschrikken. En natuurlijk zal je er op de eerste date of op een van de volgende misschien net iets anders uitzien dan op een foto die in ideale omstandigheden is gemaakt. Het is en blijft natuurlijk een heel goed hulpmiddel om je online dating profiel aantrekkelijk te maken voor de andere online daters.

Lexa.nl zal bij het starten van dit initatief ook wel economische overwegingen gehad hebben want hoe meer mooie mensen er op hun site te zien zijn hoe meer er ook lid willen worden. Of deze redenering correct is zal de tijd voor Lexa uitwijzen die nu al één van de grootste sites in Nederland is.

Lexamore

Lexa heeft trouwens ook een tweede datingsite het leven ingeroepen die naar de naam Lexa more luisterd. Ze werken hier met het concept van een relatietest die je moet afnemen bij het lid worden. De kracht van Lexamore is de gratis persoonlijkheidstest. Nadat u de vragenlijst heeft afgerond, ontvangt u per e-mail uw eigen persoonlijkheidsrapport. Op basis van dit rapport worden de singles die bij u passen aan u voorgesteld. In het relatierapport kunt u de overeenkomsten en verschillen tussen u en de betreffende singles rustig nalezen.

Hier komt dan weer die foto kijken of men al dan niet voor u zal kiezen indien u vermeldt bent in het rapport dat Lexamore heeft opgesteld.

Een gedachte over “Professionele fotoshoot bij Lexa en Lexamore”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.