Vakantieliefde serieuze relatie of niet

vakantieliefde. deliefde op vakantie leren kennen

Het is weer bijna zomer en dan gaan is het tijd om er eens tussenuit te knijpen. Weg van de dagelijkse sleur en naar zonnige of andere oorden te trekken. Als single kan je dan nog eens uitkijken naar een vakantieliefde. Wat mag je van een vakantieliefde verwachten? Ten eerste mag je niet vergeten dat je op vakantie bent en dat dan de wereld veel rooskleuriger is. Geen stress van werk, huis of andere beslommeringen. Enkel lekker genieten en dan is het gemakkelijker je hart voor iemand open te zetten of helemaal op te gaan in een avontuur met een aantrekkelijke single. Terug thuis komt dan dikwijls de ontnuchtering omdat de andere persoon in het dagelijkse leven toch net iets anders is dan in die gezellige vakantiesfeer en is de afstand tussen jullie toch iets minder gemakkelijk te overbruggen dan je op die heerlijke vakantie had gedacht.

Uit onderzoek is gebleken dat na zes maanden er nog maar één op de zeven vakantiestellen nog bij elkaar zijn. Op vakantie kom je ook sneller tot een relatie omdat de ontspannen sfeer je meer open stelt voor nieuwe dingen een ook voor een relatie of andere personen. Je zal ook sneller overgaan tot een sexuele relatie dan in andere omstandigheden. Blijkt ook dat maar de helft van de singles gelooft dat een vakantieliefde kan overgaan tot een serieuze langdurige relatie. Het zou ook zo zijn dat je tijdens een vakantie een andere kijk hebt op een potentiele partner door de de fijne sfeer kijk je al wel eens het een en ander door de vingers en ligt je standaard lager dan hij thuis zou liggen.

Indien je op vakantie op zoek gaat naar een serieuze relatie ben je toch best dat je je verwachtingen niet te hoog stelt. Het is best van te genieten van het moment en heel soms komt het dan toch nog tot een serieuze langdurige relatie. Indien dit niet het gevan is heb je nog de fijne herinneringen aan een mooie vakantieliefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.