secondlove nu ook in Belgie

second  love een affaire of vreemd gaansecondlove Is al een tijdje actief in Nederland en België. In een artikel van “De Telegraaf” staat te lezen dat second love nu ook gelanceerd is in België. Second love richt zich niet op vrijgezellen, maar op mensen die naast hun relatie een affaire zoeken. Het ledenaantal van de site zou de kaap van 30.000 leden al een tijdje overschreden hebben. Erik Drost is de oprichter van de site en heeft ze gestart omdat hij vindt dat een affaire de verveling in een jarenlange relatie kan verbreken. Of er door het aanmelden van de site al huwelijken op de klippen zijn gelopen kan hij ons niet melden. Drost biedt natuurlijk enkel een platform aan voor de mensen die al met het idee spelen van een buitenechtelijke relatie of affaire te hebben. Echt aanzetten tot een affaire doet hij dus niet. Second love maakt het wel gemakkelijker om mensen die naar hetzelfde op zoek zijn te ontmoeten.Er zijn dus nu al ruim 30.000 gebonden mensen zijn op zoek naar een affaire en het ledenaantral van de site blijft stijgen. Dit lijkt Drost gelijk te geven dat er nood was aan een dergelijke dienst. Hieronder kan je het artikel dat op 28 april in de telegraaf verscheel lezen:
Doodgewoon vreemdgaan kan bij de datingsite secondlove. Deze site is er speciaal voor mensen die al een relatie hebben, maar wat meer spanning in hun leven willen. Singles die op zoek zijn naar de ware zijn hier dus niet welkom.

Doorbreken

De site gaat in op de behoefte van mensen die hun huidige partner niet kwijt willen, maar wel de sleur waarin ze zitten willen doorbreken.
Inmiddels hebben zich sinds de oprichting medio vorig jaar ruim 30.000 avonturiers aangemeld. 80 % hiervan is man. Onlangs werd deze Nederlandse site ook in België gelanceerd.

Affaire

De initiatiefnemer van de site secondlove, Erik Drost, vindt niet dat hij tot overspel aanzet en relaties kapotmaakt. Integendeel. De Rotterdammer vindt juist dat een affaire de verveling in een jarenlange relatie kan verbreken.

Meer info over se site in onze post second love vreemdgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.