Een sexbuddy of fuckbuddy zoeken

sexbuddy of fuckbuddyOp zoek naar een sexbuddy of fuckbuddy. Steeds meer singles gaan op zoek naar een fuckbuddy of sexbuddy tussen relaties omdat ze er nog niet aan toe zijn om een nieuwe relatie te beginnen maar wel hun seksuele noden willen bevredigen. De opkomst van het internet daten en websites zoals Relatieplanet maakt het wel veel eenvoudiger gepaste kanditaten te vinden die op zoek zijn naar hetzelfde.
sexbudyy of fuckbuddy met ondeugend daten

waar vind je een sexbuddy of fuckbuddy

Je mag een fuckbuddy/sexbuddy niet verwarren met een one-night stand.Die heeft dikwijls als nadeel dat het voor jou een one-night stand is maar voor de tweede partij niet of de onhandige sex omdat je elkaar niet kent. Het vinden van een sexmaatje is niet altijd even eenvoudig. Je kan op zoek binnen je eigen vriendenkring of tijdens het uitgaan of zoals al gezegd op het internet. Schrijf niet te snel iemand af.
sexbudyy of fuckbuddy met ondeugend daten

Regels voor je sexmaatje

Als je op zoek gaat naar een sexmaatje, sexbuddy of fuckbuddy, hou dan rekening met enkele regeltjes.

  • Hij/zij moet single zijn. Je wil geen problemen met een partner
  • Natuurlijk moet hij of zij seksueel aantrekkelijk voor je zijn. Je sexbuddy of fuckbuddy moet je seksueel behagen.
  • En je ook seksueel bevredigen natuurlijk. Wat is anders het nut?
  • Niet te ver van je wonen. Als je zin hebt wil je hem of haar snel bij je kunnen hebben.
  • Je moet hem/haar leuk vinden maar niet verliefd op hem/haar worden.
  • Je moet helemaal jezelf bij hem kunnen zijn.

sexbuddy of fuckbuddy en fantasie

Een fuckbuddy kan ook ideaal zijn om enkele fantasieën mee te beleven die je liever niet in een vaste relatie naar boven zou brengen. Je sexbuddy of fuckbuddy kan ook iemand zijn die zo al een fantasie voor je vervult. Laat je gedachten maar de vrije loop hierover. Misschien loont het de moeite bij het zoeken van je sexmaatje hier al rekening mee te houden. Het hoeft natuurlijk allemaal niet. Je kan ook gewoon heerlijk straight to the point sex hebben met je fuckbuddy. Indien je meer gewaagd bent en je grenzen met zo iemand wenst te verleggen kan je beter op zoek gaan op een site voor volwassen daten. Nog meer mogelijkheden om een seksdate te vinden en misschien vind je dan ook je sexbuddy of fuckbuddy.

Een gedachte over “Een sexbuddy of fuckbuddy zoeken”

  1. Pingback: Anoniem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.