Gay parship homo dating in Nederland

YesnoMayB revolutionaire datingsiteNiet alleen hetero mannen zijn op zoek naar een date via het net. Ook online homo dating heeft zijn eigen websites. De gay gemeenschap heeft ook zijn eigen datingsites. Gayparship is één van deze gay dating sites op het internet. Gay-PARSHIP.nl werkt volgens hetzelfde systeem als de andere site van parship. Na het aanmelden dien je een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Op basis van deze persoonlijkheidstest zul je dan een lijst krijgen mogelijke matchen. Je moet wel een kleine 20 minuten uittrekken om de test degelijk in te vullen. Het gebruik van een dergelijke persoonlijkheidstest helpt al een heel stuk verder bij het zoeken naar een eventuele partner die voldoet aan je persoonlijke wensen en niet alleen de uiterlijke kenmerken. Gay dating wordt er wel een stuk gemakkelijker op met een site zoals gay parship. Voor homo dating is het lidmaatschap wel redelijk duur maar misschien wel de moeite waard omdat je gerust kan zijn dat je gegevens niet misbruikt gaan worden en je een redelijk grote kans hebt om een nieuwe vriend te leren kennen.

Naam datingwebsite Gay-PARSHIP.nl
Welke landen Nederland
Doelgroep Gay parship is voor gay mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie
Gratis member Je kan gratis de persoonlijheidstest aanmaken waarna u een lijst met mogelijke partners krijgt die u dan in het ledendeel kan bekijken. U moet betalend lid zijn om hen te kunnen contacteren
Prijs leden vanaf €29,90 per maand
Aantal leden ?????
Zoekmogelijkheden Je kan zoek op leeftijd maar ook op trefwoorden wat de zoekmogelijkheden uitgebreid maakt.
Berichten versturen Via intern systeem. Je gegevens zijn beschermd zolang jij dat wenst
Chat / Webcam ????
Mogelijkheden profiel onbeperkte tekst, toevoegen van foto’s en geluidsopnames aan het profiel.
Extra Gay Parship maakt gebruik van een persoonlijheidstest om te matchen. Tevens is er mogelijkheid om advies te vragen aan profesioneel personeel tegen betaling zoals een relatietherapeute.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.