Meest begeerde Nederlandse Singles

Lexa.nl doet jaarlijks een onderzoek onder singles. Dit jaar werd dit uitgevoerd door Peil.nl van Maurice de Hond onder 500 singles in de leeftijd 25-45 jaar. Blijkt dat op het verlanglijstje van Nederlandse singles Georgina Verbaan en Chris Zegers op de eerste plaatrs staan. Indien ze over de landsgrenzen heen kijken vallen vooral Jennifer Aniston bij de vrouwelijke singles en George Clooney bij de mannelijke singles in de smaak.

De Leukste single vrouwen van Nederland

De 30-jarige actrice Georgina Verbaan is de meest gegeerde vrijgezel onder de mannelijke singles van Nederland. Zij wordt op de voet gevolgd door de 39-jarige presentatrice Floortje Dessing. Vorig jaar stond Floortje nog op de vierde plaats. De meeste Nederlandse single mannen willen met hen wel eens op een date gaan. Zij laten hiermee Gigi Ravelli en Hanna Verboom achte zich als meest geliefde vrijgezel. Indien de Nederlandse mannen een internationale celebrity op date moeten nemen gaat hun keuze uit naar Jennifer Aniston. De actrice die naam maakte met haar rol in Friends en als echtgenote van Brat Pitt. Zij wordt gevolgd door de actrices Drew Barrymore en Kirsten Dunst. Actrice Denise Richards en zangeres Britney Spears moeten genoegen nemen met een gedeelde vierde plaats.

De leukste single mannen van Nederland

De eerste keuze van de Nederlandse single vrouwen gaat dan weer uit naar Chris Zegers die in 2008 de top 3 niet haalde. Indien deze bezet zou zijn nemen ze genoegen met Johnny de Mol en presentator Jort Kelder. Net buiten de top 3 vielen dj Gijs Staverman en voetballer Wesley Sneijder. Indien de dames wat verder van huis mogen kijken dan gaan zij graag op date met de tot tweemaal toe uitgeroepen ’sexiest man alive’ George Clooney. George laat de acteurs Wentworth Miller (Prison Break) en Jake Gyllenhaal achter zich. Een mooie keuze van de Nederlandse dames

De singlemarkt is steeds in beweging.

Mensen die vorig jaar nog single waren hebben nu een relatie en andersom. De leukste bekende singles die vorig jaar in de top vijf voorkwamen hebben nu bijna allemaal een relatie. De winnaar van vorig jaar, zanger Xander de Buisonjé, heeft zelfs onlangs aangekondigd te gaan trouwen en ook winnares Doutzen Kroes is nu bezet. Hetzelfde geldt ook Lieke van Lexmond, vorig jaar nog tweede maar nu alweer een tijdje gelukkig met haar GTST collega Mark van Eeuwen.

Het was de tweede maal dat Lexa.nldeze rondvraag deed onder de Nederlandse singles en er werd nu voor de eerste maal gepolst naar de meest gegeerde buitenlandse singles. Ook het landschap van de bekende singles blijkt constant in beweging te zijn. Het is niet anders dan onder de leden van Lexa.nl. Er meldt zich gemiddeld 1 single per minuut aan en er zijn al 1,6 miljoen leden in de database van Lexa.nl. Voldoende leden om iemand te vinden om mee te daten. Lexa starte onlangs ook met de site Lexamore die werkt volgens het principe van singles te koppelen aan de hand van een uitgebreide persoonlijkheidstest.

Meer info over Lexa.nl

Meer info over Lexa.nl kan je vinden in onze post met meer uitleg en gegevens van Lexa. Tevens is er een post over de fotoshoot dienst die ze aanbieden om professionele foto’s te hebben voor je online profiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.