online dating profiel succesvol opstellen

online dating profielJe online dating profiel is het eerste dat je meestal moet opstellen na het aanmelden op een dating site. Meestal doe je dit dan redelijk snel zonder al te veel aandacht te schenken aan de details van je online date profiel. Het is te verstaan dat je het zo snel mogelijk online wil hebben om te kunnen starten met zoeken naar singles van de site waarbij je je hebt aangesloten. Je zou er echter meer tijd aan moeten besteden want het eerste wat een potentiële date te zien krijgt is je profiel met je foto. Een goed opgesteld profiel met de juiste foto zal je meer kans op succes geven.Er zijn een paar punten die je moet onthouden bij het maken van een succesvol dating profiel.

  • Indien je gebruik maakt van een dating nickname probeer er dan één te gebruiken die iets over je zegt of past bij wie je bent. Je dating nickname zal ook één van de eerste dingen zijn die de mensen met wie je contact opneemt zullen te zien krijgen. Denk goed na voor je een dating nickname kiest.
  • Vul de basisgegevens van je online date profiel in naar waarheid. Lieg niet over je leeftijd, beroep , enz. Maak de dingen niet mooier dan ze zijn.
  • Besteed voldoende tijd bij het opstellen van je profieltekst. Deze tekst geeft een eerste indruk en de eerste indruk is heel belangrijk. Presenteer jezelf op een eerlijke manier die bij je past. De waarheid komt toch altijd naar boven. Als je de tekst leest moet hij comfortabel voor je aanvoelen. Het is tenslotte jouw tekst en als jij hem niet perfect vindt zit je met een probleem.
  • Gebruik niet teveel citaten. Er zijn al veel mensen die citaten gebruiken en je zal wel merken dat vaak dezelfde terug komen. Ze maken dan niet echt veel indruk meer en missen hun bedoeling.
  • Laat je niet negatief uit over je doelgroep. Indien je vermeld dat je je vertrouwen kwijt bent dan wil dat zeggen dat de andere eerst je vertrouwen zal moeten proberen te winnen en heel veel zo niet de meeste mensen zullen hier op afknappen. Het is niet goed alle mensen over dezelfde kam te scheren
  • Weest duidelijk in je profieltekst naar wie je op zoek bent. Als je bepaalde wensen hebben wees dan niet bang van deze te vermelden. Indien je bepaalde wensen hebt en je deze ook kenbaar maakt zullen deze mensen al sneller op je profiel reageren en het geeft je ook een zelfverzekerde indruk en dat je weet wat je wil.
  • Gebruik een recente foto op je profiel. Vandaag moet je echt wel een foto op je profiel hebben om een datingsite naar behoren te kunnen gebruiken. Hou deze foto ook up to daten en ja kan al eens van foto wijzigen. Zo kan je zien welke foto het meeste reacties opleverd
  • Probeer eens een andere tekst uit. Test wat het beste is en je de meeste contacten opleverd zolang je maar eerlijk blijft in je profiel.
  • Zorg er steeds voor dat je dating profiel up to date blijft. Als er iets wijzigd in je toestand meld dit dan ook in je profiel.

Hou rekening met deze kleine aanwijzingen bij het opstellen van je online dating profiel. Maakt niet uit op welke site het is. Deze simpele regels zullen je helpen een beter datingprofiel op te stellen en dus ook meer mogelijkheid te hebben om toffe contacten te leggen met singles. Gebruik dus een goede dating nickname, duidelijke tekst en een goede recente foto. Veel succes met je nieuwe online date profiel.

3 gedachten over “online dating profiel succesvol opstellen”

  1. Ben slanke sportieve man zoek goed uitziende,slanke vrouw voor vriendschap en relatie,zonder verplichtingen,gewoon voor vriendschap en elkaar te verwennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.