sexy cougar Oudere vrouwen daten graag jongere mannen

ouder vrouwen in bed krijgenOudere vrouwen daten steeds vaker liever jongere mannen. De “cougar” zoals ze in het engels wel eens worden genoemd is in opkomst en zo ook het cougar dating.


Wat is een cougar?

Cougar is een term gebruikt voor een oudere vrouwen die wel eens een jongere man wil. Dit kan voor een standvastige relatie zij of voor een éénmalig verzetje. Het uiterlijke heeft de laatste decenia een veel groter belang gekregen in onze samenleving en zo is ook te merken bij de al wat oudere vrouwen. Ze blijven langer jong en trachten hier ook meer en meer naar. De engelstalige site therealcougarwoman.com is hier een mooi voorbeeld van. Deze site is bedoeld voor voor vrouwen boven 40 die zich een zelfstandig leven hebben aangemeten. Hierbij komt dan ook dat de financieel en sexueel meer vrijgevochten zijn en voor jongere vriendjes gaan. Kortom ze genieten van het leven.De eeuwenoude klaagzang dat mannen alleen op jongere vrouwen vallen lijkt hiermee ongegrond. Cougars zijn meestal succesvolle carrièrevrouwen van 35 jaar of ouder. Hun jongere vriendjes zijn vaak nog geen 25.

Cougar dating en bekend mensen

Dit fenomeen zien we ook terug bij bekende mensen. Denk maar aan Demi Moore and Aston Kutcher, Halle Berry and Gabriel Aubry en zo kan je er nog wel enkele opnoemen. De vraag is of dit kan leiden tot een standvastige relatie. Veel hangt hier af van de motivatie voor het aangaan van dergelijke relatie. Is het leeftijdsverschil het enige dat telt of is dit gewoon een bijkomstigheid.Mrs. Robinson is een bekende film die het onderwerp van oudere vrouwen die voor een veel jongere man vallen behandeld.

Waar vind je je eigen cougar date

In Nederland en België is er nog geen specifieke dating site voor deze doelgroep. Voor de Vs bestaat er al de site date a cougard die een datingplatform aanbiedt voor oudere dames op zoek naar een jogere man en omgekeerd. Ook ondernemer Janice Spindel die al een aantal jaren een matchingbureau in New York heeft organiseerde al een speeddating voor deze doelgroep. In haar beroep ziet ze regelmatig dat oudere vrouwen graag een jonge en goed uitziende man willen. De 20 vrouwen die meededen waren allemaal ouder dan 35 en verdienden minimaal $500,000 per jaar of hadden een vermogen van minstens $4 miljoen. Spindel selecteerde 20 mannen uit de 5000 inschrijvingen van jonge mannen die ze ontving. De speeddating avond was volgens haar een groot succes. Hoeveel serieuze relaties er zijn ontstaan is onbekend.
Voor Nederland en België is er dus nog geen specifieke site beschikbaar waar wij weet van hebben maar je kan je gading wel vinden in de meer traditionele datingsites zoals Relatieplanet en andere die op online dating gids worden besproken. Voor meer losse contacten is er dan weer Adultfriendfinder. Tot er een site voor oudere dames die een jongere man zoeken online komt kan je met deze sites al zeker een eind komen. Je kan op de deze pagina eens een kijkje nemen naar de wat oudere dames op zoek naar jongere mannen.

Neem ook eens een kijkje op onze vergelijken van datingsites. Hier krijg je een mooi overzicht van de beschikbare datingsites en kan je ook voorkeuren aangeven.

43 gedachten over “sexy cougar Oudere vrouwen daten graag jongere mannen”

  1. Ik ben strakke 22 jarige man en op zoek naar een leuke Milf om een praatje te slaan en een potje te vrijen.. Ben bereikbaar op 0479/37/11/58 (liefst na 17u)…x..

  2. Hallo ik ben en lief enardeg knap en sportief man 35 jaar kom uit de buurt van utrech en zoek een lekker sex deat met een oudere vrouw van af 20jaar. Heb je intresse,bello_bllo@hotmail.com

  3. Ik ben een licht getinte jonge man van 21 die op zoek is naar een mooie en lekker vrouw. Als je goed en lekker aangepakt wilt worden dan moet je bij mij zijn, want ik geef je een onvergetelijke sexbeurtje. Zo lekker dat je naar meer snakt.. oh baby mail me dan maken we een afspraak: Kitai_@live.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.