Zomer doet flirten bij singles

zomer doet flirten bij singles

De zomer zet aan tot meer flirten. Zo is nu ook gebleken uit een enquête. Uit her onderzoek blijt ook dat de meerderheid van de vrouwen liever single zouden zijn in de zomer. Het was een onderzoek van Summer Media Group en de resultaten zijn onder andere verschenen in Het Laatste Nieuws en nog enkele andere kranten. Summer Media Group baat onder meer summer.nl en summerscene.nl uit. Dat er meer en liever wordt geflirt in de zomer lijkt me wel een logisch gevolg dat de zomer gewoon een lekkere tijd is met luchtige kleding en dan ook meer gevoelens nar boven brengt.

Het artikel zoals het verschenen is op de site van Het Laatste Nieuws.

Uit een Nederlandse enquête blijkt dat men gemakkelijker flirt in de zomer en dan met name de singles. De zonnestralen en de zomer zorgen ervoor dat we liever en dus ook meer flirten in de zomer.

Liever single in de zomer
Wat opmerkelijk is, is dat uit het onderzoek blijkt dat de meeste vrouwen liever single zijn in de zomer dan bezet. Summer Media Group ondervroeg 336 dames tussen de 18 en 33 jaar naar hun liefdesleven, het merendeel gaf aan liever single te zijn tijdens de zomer. Tenslotte is de zomer is het ultieme moment op te verleiden en dat kan net iets gemakkelijker als vrijgezel.

Bloot
Het bloot in de zomer zorgt er ook voor dat er meer gekeken wordt naar de vrouwen wat voor meer contact zorgt en wat dus blijkbaar erg leuk is voor de dames. Want welke vrouw wil niet dat naar haar wordt gekeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.