Internet dating site Be2 in zee met Telegraaf

Internet dating met Be2 en de telegraaf

Internet dating site Be2 biedt sinds september 2009 aan de bezoekers van Telegraaf.nl de mogelijkheid om zich in te schrijven bij Be2. Ze hebben een overeenkomst gesloten met de telegraaf om via de site van de telegraaf internet dating aan te bieden.

Internet dating op de Telegraaf

„We zijn erg verheugd over de content integratie op Telegraaf zegt Jan-Jaap Anbeek“, country manager Nederland voor be2. „We kunnen nu de lezers van Telegraaf helpen bij het vinden van een partner die goed bij hen past. Dit doet Be2 op basis van een persoonlijkheidstest die op haar website kan worden ingevuld. Op basis hiervan worden kandidaten voorgesteld die goed passen. De afgelopen jaren heeft Be2 een sterke positie gekregen in Nederland op de singlesmarkt en de internet dating site.

 

Be2 groeit

De propositie op Telegraaf zal er alleen maar voor zorgen dat deze positie nog verder uitgebouwd wordt. Hierdoor wordt het aanbod nog groter dan het al is en is de kans groot dat de juiste partner gevonden wordt. We krijgen al vrijwel dagelijks bedank mailtjes binnen van leden die hun partner gevonden hebben via be2. We hopen dat nu ook vele lezers van Telegraaf hun partner kunnen vinden via ons. “

Be2 was al een grote dating site in Nederland en Belgie mar hoopt hiermee zijn ledenaantal nohg groter te maken en dus meer kans te bieden aan hun leden tot het vinden van een juiste partner. Be2 Is een van de internet dating websites die werken aan de hand van een persoonlijkheidstest. Meer info over Be2 vind je al in een eerdere post over Be2 relatiebemiddeling.

Nog andere sites die werken met een persoonlijkheidstest zijn oa Parship online relatieservice en Lexamore. Be2 en de voorgaande twee zijn ook geschikt voor mensen op zoek naar een partner van hetzelfde geslacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.