Ideale partner via online daten en Lexa

Lexa online daten

Lexa online daten is top voor zij die zoeken naar een serieuze relatie. Online dating is alom tegenwoordig op het internet. Dikwijls rijst de vraag hoe succesvol online dating nu wel is. Op veel van de datingsites kan je succesverhalen lezen van koppels die elkaar hebben leren kennen via een online dating site. Hoe succesvol online dating nu wel echt is kan je hieruit niet te weten komen. de datingsite lexa.nl heeft een onderzoek laten uitvoeren onder 1000 voormalige leden door een onafhankelijke onderzoeksbureau Ipsos Vantis. Het onderzoek werd uitgevoerd in Nederland onder 910 voormalige Lexa members van 25 jaar en ouder en die hun membership op Lexa.nl hebben stopgezet.

lexa online daten

Ideale partner via Lexa online daten

Een van de conclusies uit het onderzoek is dat 89% van de mensen die een partner hebben gevonden via Vakantiemaatjes – Lexa.nl! nog steeds samen zijn. Ook is gebleken dan er per week 234 mensen hun ideale partner leren kennen via Lexa. Op zich is dit geen onaardig resultaat en bij Lexa hebben ze dan ook besloten dit getal te gebruiken in hun advertenties die ook op televisie te zien zijn.

Foto in je datingprofiel van groot belang

Zoals we al geschreven hebben in enkele eerdere posts ( lees in Professionele fotoshoot bij Lexa en Lexamore )op deze site is de foto in je datingprofiel van heel groot belang bij de zoektocht naar je ideale partner. De foto in je datingprofiel is het eerste wat mensen zien en waar ze een eerste indruk vormen. Het is dus geen overbodige luxe hier wat meer aandacht aan te besteden en een goede foto te laten maken. Tweede criteria is leeftijd een woonplaats. 60% van de voormalige Lexa.nl members die een partner hebben wonen nog geen 50 kilometer van elkaar. Dit geeft tevens aan dat men bij voorkeur zoekt naar mensen in de eigen regio.

virtuele- en eerste echte ontmoeting

De eerste contacten worden online gelegd maar uiteindelijk komt er dan een eerste echte ontmoeting. De tijdspannen tussen deze twee is meestal ongeveer 1 maand. Het kan je verbazen maar de meeste eerste ontmoetingen gebeuren bij iemand thuis gevolgd door een restaurant of café. In tegenstelling tot deze onderzoeksresultaten is het toch raadzaam eerst af te spreken op een openbare plek. Mocht de afspraak tegenvallen dan is het in een druk bezocht café minder bezwaarlijk om afscheid van elkaar te nemen. Natuurlijk is het afspreken in eigen huis een teken van vertrouwen. Uit deze resultaten kunnen we dus opmaken dat het vertrouwen via online contacten snel kan groeien.

Van daten naar een echte relatie

Na de eerste dates komen dan de zorgen van de echte relatie. Het voorstellen van de nieuwe partner aan de ouders en / of kinderen. Het goedkeuren door de familie en vrienden speelt nog een heel grote rol. Hier wordt de stap naar een echte relatie gezet en komt het gespreksonderwerp “eerste vakantie samen” dan ook aan bod. Ook geeft ruim 30% toe het dat woord ‘samenwonen’ al snel bespreekbaar te willen maken. Trouwen en samen een huis kopen zijn zaken waar de deelnemers uit het onderzoek het minst mee bezig zijn.

Lexamore en succesvol daten

Het onderzoek werd uitgevoerd onder voormalige leden van lexa uitgevoerd. Lexamore is een datingsite met meer hulp bij het zoeken naar een ideale parner via online dating. Lexamore is nog een redelijk jonge site die nu ongeer een jaar bestaat. Je kan ervan uitgaan dat deze resultaten ook van toepassing zijn voor leden van lexamore en andere serieuze datingsites. Lexamore zal je wel meer kans geven je ideale parner te vinden zonder zelf heel veel zoekwerk te moeten verrichten aangezien ze je via een uitgebreide vragenlijst inde richting van je ideale parner wijzen.

Als conclusie van de vermelde resultaten kunnen we stellen dat de relaties die hun oorsprong hebben in het online daten evenveel en misschien nog meer kans hebben op slagen dan relaties die op een andere manier tot stand zijn gekomen.

Lexa online daten

3 gedachten over “Ideale partner via online daten en Lexa”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.