Internetdating site Be2 klantvriendelijker met datingcoach

second  love een affaire of vreemd gaan

Internetdating site Be2 gaat zorgen voor meer klantvriendelijkheid. Naar aanleiding van een slechte reviews met betrekking tot de klantvriendelijkheid van de dating site heeft Be2 actie ondernomen en enkele aanpassingen aangebracht. De slechte reviews gingen meestal over problemen met het opzeggen van het lidmaatschap van Be2 en het aanwezig zijn van fake profielen. Deze spamprofielen is een algemeen probleem bij de internetdating sites.

Internetdating wordt klantvriendelijker

Het siert de mensen van Be2 dat ze niet hebben stil gezeten na de slechte reviews. Op de site van Be2 lezen we: “be2 streeft al een lange tijd om de meest klantvriendelijke dating service te worden. Daarom hebben we alle kritiek en klachten van onze leden bestudeerd en hebben we onze service hier zo op aangepast zodat de klant meer tevreden zal zijn in de toekomst. Ik heb al een paar keer op het blog gezegd dat we druk bezig zijn met onze service te verbeteren en ik ben dan ook heel blij om dan eindelijk het nieuws te mogen brengen met deze geweldige verbeteringen!!”

Opzeggen premiumlidmaatschap eenvoudiger

Het niet online kunnen opzeggen van een premiumlidmaatschap was een probleem bij Be2. Ze hebben hier nu werk van gemaakt en je kan, indien je ingelogd bent, via het menu instellingen het nodige doen om je Premiumlidmaatschap tijdig op te zeggen. Indien je niet meer kan inloggen (wachtwoord vergeten) kan je nog steeds opzeggen via fax naar 020-8907910 of per e-mail naar klantenservice@be2.nl. Let wel op dat je dit 14 dagen voor het einde van je abonnementsperiode doet. Be2 zal 6 weken voor het verstrijken van de abonnementsperiode een mail sturen om je op de hoogte te houden.

Spammers en nep-profielen op datingsites

Spammers is een algemeen fenoneem op het internet en is moeilijk te bestrijden. De datingsites kampen ook met dit probleem. Spammers maken nep-profielen aan en sturen via die profielen berichten naar de andere leden met daarin meetal een e-mail adres of een weblink. Je kan best niet reageren op deze mails. Be2 vraagt om dergelijke berichten te rapporteren. Ze verwijderen dan direct het profiel van de verzender uit het ledenbestand en nemen verdere maatregelen om dit in de toekomst te kunnen voorkomen.

datingcoach via Be2

Be2 biedt vanaf nu ook een echte datingcoach aan. Je kan er terecht met al je vragen over jezelf, je relaties/dates en je imago. Het zijn experts, ieder op hun eigen vakgebied: van single-coaches tot modestylistes! Ze zijn er om jou te helpen als je het even nodig hebt.

Internetdating site Be2

Indien je meer wil weten over de internetdating site Be2 kan je een algemene uitleg lezen in onze post “Be2 relatiebemiddeling

Een gedachte over “Internetdating site Be2 klantvriendelijker met datingcoach”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.