Relatieplanet daten via je mobieltje of gsm

relatieplanet mobiel datenRelatieplanet gaat mobiel het jaar 2010 in. Retalieplanet is de eerste grote Nederlands – Belgische datingsite die ook beschikbaar zal zijn via je mobiele telefoon of gsm. Er is een applicatie beschikbaar voor de meest gangbare mobieltjes of gsm’s. Nu kan je werkelijk mobiel daten op elke plek zonder de nood aan een PC.

Relatieplanet op je mobieltje of GSM

De mensen van Retalieplanet hebben een applicatie ontworpen in java die op de meeste gangbare modellen kan werken. Alle mobieltjes of gsm’s van onder andere Nokia, Sony Ericsson, Samsung, HTC & LG zijn geschikt. Een volledige lijst van toestellen die de applicatie ondersteunen kan je vinden op de site van Relatieplanet. Tevens vind je er instructies van hoe je de java-applicatie moet downloaden.

Relatieplanet op iphone

Relatie planet heeft ook een applicatie ontworpen die werkzaam is op iphone. Deze zal te downloaden zijn via de iphone app-store zodra ze is goedgekeurd door de mensen van iphone. Dit zou in de loop van de maand januari moeten zijn.

Eerste datingsite op je mobieltje of gsm

Relatieplanet is met deze twee applicaties de eerste datingsite van Belgie en Nederland die werkelijk mobiel gaat. Het geeft een hele hoop nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van de datingsite. Je dient wel rekening te houden dat de applicatie gebruik maakt van je mobiele internetverbinding. Als je nog geen onbeperkte databundel hebt bij je mobiele telefoon abonnement, raden we je aan dit eerst te regelen. Dit om oplopende mobiele telefoonrekeningen te voorkomen.

Functies die mobiel beschikbaar zijn

Wanneer je Relatieplanet Mobiel daten hebt geïnstalleerd dan kun je berichten lezen en versturen, foto’s uploaden vanaf je mobiel naar je Relatieplanet profiel, je profiel wijzigen en profielen van andere members bekijken. De mobiele applicatie van Relatieplanet is gratis te downloaden. De opbouw van de beschikbare functionaliteiten is gelijk aan die op onze website. Dit betekent dat ook op de mobiel Full Members meer kunnen dan niet betalende leden. Om optimaal gebruik te kunnen maken van Relatieplanet Mobiel datenraden we je dus aan vandaag nog een Full Membership af te sluiten.

Een gedachte over “Relatieplanet daten via je mobieltje of gsm”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.