online dating tips 10 niet te maken fouten

Online dating tips 10 niet te maken fouten

Online dating tips. 10 niet te maken fouten bij online dating. De meer ervaren online dater zullen de fouten bij het online date die in dit artikel voorkomen niet meer maken. Het zijn vooral dating fouten gemaakt door beginners en mensen die niet echt naar iemand speciaal op zoek zijn of vinden dat online dating niet echt werkt. Maar werken doet het zeker als je jezelf maar realistiche doelen stelt en zeker geen van onderstaande fouten maakt.

Geen foto bij datingprofiel

Je hoeft geen genie te zijn om te beseffen dat er op dit moment geen enkel excuus meer is geen foto bij je datingprofiel te hebben. Iedereen heeft wel enkele digitale foto’s van zichzelf of kan ze makkelijk bekomen. Geen foto wil zeggen dat niemand naar je profiel zal kijken. De foto is over het algemeen het eerste waar mensen naar kijken in je datingprofiel. Als je dus nog geen foto bij je profiel hebt staan maak er dan zo snel mogelijk werk van.

Negatieve zijn in je online dating profiel

Je hebt misschien een slechte relatie achter de rug of problemen met je buurman of -vrouw maar het datingprofiel is niet de geschikte plaats om te ventileren. Zou jij een date willen met iemand die zich negatief uitlaat in een datingprofiel. Ik denk het niet.Je profiel moet de positieve kanten van jezelf benadrukken. Mensen willen gelukkig en zijn liefst in de nabijheid van gelukkige mensen.

Snel geschreven onpersoonlijke profielen

Een kort en onpersoonlijk profiel zal je niet veel succes opleveren. De bedoeling van het online daten is mensen bereieken en ze te boeien. Maak geen gebruik van veel voorkomende cliches en probeer origineel uit de hoek te komen. Met andere worden probeer niet op te gaan in de massa van profielen. Een origineel profiel stemt tot nadenken en maakt mensen nieuwschierig. Dit is net wat we willen bij het online daten.

Profielen niet lezen

Als je zelf op zoektocht gaat tussen de online profielen van singles is het wel de bedoeling dat je niet alleen naar de foto kijkt. Lees ook het profiel. Zo kan je eerste bericht er al een zijn dat aansluit bij zijn of haar profiel. Je kan eventueel een vraag formuleren of een bedenking in je eerste bericht dat te maken heeft met iets dat je in zijn of haar profiel gelezen hebt.

Alleen over jezelf praten.

Ok, wie wil er een ganse avond doorbrengen met iemand die enkel maar over zichzelf praat? Ik niet. Dit is ook zo voor een online datingprofiel. Mensen willen wel lezen wie je bent maar hou het kort en simpel. Vermeld de belangrijke dingen en doe dit op een originele manier.

Je eigen pervers profiel.

“Sexy en hot” of “Geil en klaar voor actie” als tittel van je profiel is ok als je op zoek bent naar sex en niets meer dan sex. Maar er zijn er nog veel (en dan vooral mannen) die denken dat een eerste bericht in de stijl van :”Jij bent een lekker wijf en ik wil je neuken.” hen ook op weg naar deze fantasie gaat zetten. Niks is minder waar natuurlijk. Zelfs al ben je op zoek naar een sexdate probeer dit dan op een subtiele manier aan te pakken.

Contacten met iemand plots afbreken

Bij het online daten zal je veel nieuwe mensen leren kennen. Niet met iedereen zal je een goeie relatie kunnen uitbouwen en je weet dit natuurlijk ook niet van de eerste keer. Blijkt het met iemand niet te klikken laat hen dat dan ook weten en verbrek niet het contact door hun mails of berichten niet meer te beantwoorden.

Liegen in een profiel

Ga niet zitten liegen in je profiel en al zeker niet over dingen die zo overduidelijk gaan zijn bij een eerste ontmoeting. Ben je 1,60 meter zet dit dan ook zo in je profiel en maak er gaan 1,70 meter van. Of vermelden in je profiel dat je 27 bent als je in werkelijkheid 37 bent. Dit zijn zaken die bij een eerste ontmoeting zo aan het licht komen. Maak niet de fout dat je hen je “kleine” kan doen vergeven met je charme.

Eerste echte onmoeting bij één van de twee thuis.

Dit lijkt me duidelijk waarom je dit niet mag doen. Ten eerste geeft je iemand, die je niet kent, je adres en ga je helemaal alleen met hem of haar zijn. Tenslotte heb je enkel online contact gehad en kan hij of zij zeggen en beweren wat ze wil. Ontmoet elkaar voor de eerste op een publieke plaats en hou de eerste onmoeting kort.

Verliefd worden zonder elkaar ontmoet te hebben

Misschien de meest voorkomende fout die bij het online daten gemaakt wordt. Online kan je iemand niet echt leren kennen. OK, je kan iemand leren kennen die 100% eerlijk is en alles over hem vertelt maar weet je dan wie hij echt is en hoe hij in het dagelijkse leven is? Hou het verliefd worden maar voor de echte ontmoetingen en loop niet te hard van stapel.

Tot zover de 10 meest gemaakt fouten bij online dating. Hou deze tips bij online dating steeds bij de hand en vergeet ze nooit. Er zijn er natuurlijk nog veel meer maar zoals met alles zal je door ondervinding wel te weten komen hoe je best tewerk gaat. Er is namelijk geen gepaste handleiding voor het online daten. Gebruik vooral je gezond verstand en ga te raden bij jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.