Welke signalen wijzen op mannelijke intresse

signalen van mannelijke intresseEen artikel enkel voor vrouwen.
Stel je hebt een date te pakken. Hoe weet je nu of de man in kwestie voldoende geïnteresseerd is in jou? De onderstaande negen signalen kunnen je alvast op weg helpen om de juiste conclusie te trekken tijdens je date.

1. Aanhoudend oogcontact

Het klinkt vanzelfsprekend maar toch lijken mensen te vergeten hoe belangrijk oogcontact is als signaal. Laat het ons zo stellen, als je date vaak wegkijkt tijdens het gesprek, dan verveelt hij zich hoogstwaarschijnlijk.

2. Verwijde oogpupillen

Oogcontact is één ding maar verwijde oogpupillen zijn een zeer betrouwbaar kenmerk van sterke interesse. Als mensen mekaar aantrekkelijk vinden, dan verwijden de pupillen spontaan. Zoiets kan je gewoonweg niet faken.

 

3. Het optrekken van de wenkbrauwen

Als mannen jou zien zitten, zullen hun wenkbrauwen in een fractie van een seconde op en neer gaan en zullen ze ook eventjes het voorhoofd fronsen. Je zal zeer oplettend moeten zijn om dit signaal op te vangen.

4. Praten op fluistertoon

Het is een zeer goed teken indien jouw date zeer zachtjes spreekt. Een man toont zo aan dat zijn woorden enkel voor jou bestemd zijn.

5. Gespreide benen

Het is een houding die mannen onbewust aannemen. Op die manier lijken ze groter en meer aantrekkelijk. Dus wanneer je gespreide benen opmerkt bij je date, kan dat echt wel in jouw voordeel zijn.

6. Ontspannen houding

Als mannen zich comfortabel bij je voelen, dan merk je dat aan hun ontspannen pose.

7. Tenen die in jouw richting wijzen

Dit lijkt slechts een klein gebaar maar als de tenen en ook het lichaam van je date volledig naar jou gedraaid zijn, dan mag je er zeker van zijn dat je afspraakje goed verloopt. Het is een belangrijk signaal dat mannen zich aangetrokken voelen tot jou.

8. Fysiek contact

Bijvoorbeeld een hand op je knie of een aanraking van je arm wijst erop dat mannen (op termijn) meer fysiek contact willen. Als mensen niet geïnteresseerd zijn in mekaar, raken ze elkaar ook niet aan. Die kleine aanrakingen zijn dus uiterst positief.

9. Troeven uitspelen

Mannen zullen trachten om zich van hun beste kant te laten zien tijdens de date indien ze voldoende geïnteresseerd zijn. Hun indrukwekkende torso of geweldige armspieren kunnen kunnen immers indruk maken, nietwaar?

bron: Het laatste nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.